Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

JARAC (22.12.-20.1.) - LJUBAVNI HOROSKOP
Vas vladar čitave se godine nalazi u znaku Vage u kojoj je egzaltiran pa će to donijeti stabilizaciju na polju ljubavnih veza, iako se ne bi moglo reći da će vasa strast bas zapaliti zemlju pod kojom hodate.

Na samo Valentinovo nalazite se u procjepu snaznog seksualnog poriva i sukoba na partnerskoj osnovi. Nadamo se da će prevladati poriv i da ćete se prilagoditi malo i potrebama partnera, te zajedno s njime proslaviti ovaj dan posvećen ljubavi.

Od sredine, pa do konca ozujka nastupiti će jedno povoljno razdoblje za ljubav kojega bi trebali dobro iskoristiti, tim prije sto nećete biti u poziciji do kraja uzivati u svim blagodatima snaznog stelija planeta koji će djelovati u svibnju na mnoge znakove. Čak bi se donekle moglo reći da će ono sto će mnogima donijeti ljubav, vas staviti na kusnju, koju ćete nadamo se uspjesno proći, jer u protivnome očekuje vas prekid ljubavne veze, ili u najmanju ruku teski ljubavni dani. Ne dozvolite negativnoj energiji da dodje do izrazaja i zato se na vrijeme pripremite, osigurajte i učvrstite svoju vezu sa partnerom, a ukoliko ste slobodni nastojte biti dostojanstveni i uredni kako ne bi postali taocem vlastitih riječi i postupaka.

Nesto bolje razdoblje za ljubav biti će oko sredine lipnja, kada bi mogli uspostaviti i poneku vezu da u ljeto ne udjete sami. Ukoliko pak udjete sami, pruziti će vam se brojne prilike za kratke one night stand avanture sto takodjer autor ovoga teksta ne smatra losim.

Početak vladavine Vage donijeti će vam blizinu Venere i Sunca koji će prolaziti preko pozicije vaseg vladara, pa će i to razbiti rutinu u ljubavnoj inspiraciji koju osjećate. Kulminacija tog ciklusa uslijediti će 30.rujna, nakon čega opet počinje jedno tiho i stabilno razdoblje koje će potrajati sve do konca godine kada Sunce sa svojom pratnjom udje u vas znak. Posto će njemu prethoditi Venera gotovo čitav mjesec dana unaprijed, utoliko će u vase ljubavno razdoblje ranije započeti.

Povoljni dani za ljubav su 14.ozujka, 12.lipanj, odnosno većina dana do konca lipnja, dani izmedju 04.i 12.kolovoza, 30.rujna, te konac studenoga, pa prema koncu godine.

Dani pred vama donijet će vam priliku da razvijete i pokazete jedno svoje drukčije ljubavno lice. Radi se o njeznosti, paznji, obogaćivanju veze kroz mastu i uopće povećanoj fleksibilnosti u odnosima. Mnogima će to biti pravo osvjezenje, kako za njih same, tako i za partnera, a bit će i onih koji će zbog toga biti zbunjeni.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document