Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Numerologija:

NUMEROLOGIJA LJUBAV - Proricanje Ljubavi, Novca i Uspjeha
S magijom informacija mozemo dobiti vjernu informaciju o vasem ponasanju prema novcu, ljubavi ili uspjehu. Na vrlo jednostavan način provjerite sto vas očekuje u pojedinom djelu zivota na naćin da se koncentrirate na rijec koju ste izabrali i odaberete jedan broj od 1-9, Upamtite: morate biti opusteni prije nego sto se odlucite na ovu proceduru i izbor tri broja mora biti spontan.

LJUBAV
1. Ovo znaci da morate biti iskreni u osjecanju i da trazite JEDNU osobu, pravu osobu. Ljubav mora biti romanticna i daleko od svakodnevnog svijeta. Oprez: mogli biste biti malo manje sebicni, jer bi to moglo negativno uticati na vasu srecu.
2 - Prije svega trazite sigurnost, to je zato sto zelite svoj dom, porodicu i djecu, koje cete voljeti i stititi. zelite da ljubav dode vama, ali nemoje u to suvise vjerovati, jer biste dosta toga mogli propustiti.
3. Vase drzanje prema ljubavi je bezbrizno, ne zelite da se skrasite, zelite da uzivate i da okusate ono sto se nudi. Ovo moze biti privremeno osjecanje, ali je istinsko za odredeni trenutak. Uzivajte.
4 - Vas stav prema ljubavi je cvrst i lojalna, vi ljubav smatrate kao nastavak vaseg stava prema prijateljstvu uopste, cije su osnove stabilnost i cvrstina. Posto ste postojani, necete imati mnogo ljubavnih veza u zivotu. Vama je potreban iskrne i kucevan partner.
5. Vi ste od onih kojima je potrebna porodica, pa necete ni pomisljati da stupite u brak s nekim ko ne mari za djecu. Volite romantiku i putovanja, sto znaci da ce vas privuci partner izdaleka. Kroz vase ljubavne veze i kroz brak zelite saznati mnogo i stoga vam je potreban neko ko voli porodicu, putovanja, obrazovanje i fizicko ispunjenje.
6. Vi ste tip kojije vezan za kucu. Prije svega zelite dom i partnera koji ima razumijevanje za vas. Praktici aspekti braka uvijek ce vam biti vazni i vi cete se pobrinuti da sve to bude sredeno prije nego sto dode do braka. Vase ponasanje je ponasanje zrele, razumne osobe, koja nudi ljubav, stoga cete voditi sretan zivot.
7. Selektivni ste u ljubavi i prijateljstvu, pomalo usamljenik, posto trazite perfekciju i najmanja sitnica vas moze odvratiti. Niste ubijedni u blagodati braka ili bliskog odnosa i vas stav je mozda malo suvise kritican i inhibiran.
8. Vas stav prema ljubavi ukljucuje potrebu za novcem. Vi niste od onih koji ce reci: Nije vazno sto smo gladni, nego sto se volimo. Ljubav je za vas veoma vazna, ali vas ljubav i novac idu zajedno.
9. Vi ste od onih koji vole da daju i osjecate da ljubav treba da prosiri vase horizonte i dopusti vam da neke ideale provedete u praksu. Potreban vam je neko cije je srce siroko i puno ljubavi kao vase.

<< Prethodna 1 2 3 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document