Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Numerologija:

NUMEROLOGIJA NOVAC - Proricanje Karijere
S magijom informacija mozemo dobiti vjernu informaciju o vasem ponasanju prema novcu, ljubavi ili uspjehu. Na vrlo jednostavan način provjerite sto vas očekuje u pojedinom djelu zivota na naćin da se koncentrirate na rijec koju ste izabrali i odaberete jedan broj od 1-9, Upamtite: morate biti opusteni prije nego sto se odlucite na ovu proceduru i izbor tri broja mora biti spontan.

NOVAC
1. Ako je ovo vas total, onda novac sam po sebi nije za vas od velikog interesa, nego volite da dodete do njega na originalan nacin. To ukazuje na to da vi dobijate kroz vase kreativne napore i kontaktima s ljudima koji znaju kako se dolazi do novca. Sve u svemu, kod vas je LJUBAV prije NOVCA.
2. Ako je ovo vas total onda novac za vas znaci SIGURNOST, posebno u vezi s domom, porodicom i djecom. Kada koristite diplomatiju dobijate finansijski, kada se dokazujete i namecete onda gubite.
3 - Ako je ovo vas total, onda u novcu mislite kao o sreci, tezite da budete pomalo kockar i prilicno ekstravagantni. U stvari, tesko vam je da novac ozbiljni prihvatate. Medutim, poneka se ne osvrcete na novcana pitanja i na primjer, zaboravljate da platite vase racune, posto novcana pitanja olako prihvatate. Mozete biti sretni, ali sjetite se i onih koji nisu.
4 - Ako je ovo vas total, vi novac uzimate ozbiljno i spremni ste da radite da biste zaradili. Medutim, imate tendenciju da budete nesigurni kada je rijec o finansijama i prilicno pesimista kada je rijec o sansama da se dode do novca. Morate da radite za ono sto dobijete, ali ne dopustite da zbog toga budete suvise skrti.
5 - Ako je ovo vas total, volite da koristite vas nvoac za putovanja i nadate se da ce vam to omoguciti romanticne susrete. Da biste nasli sigurnost, morate da se trudite u komuniciranju kao sto je pisanje, prodaja, ako radite kao agent ili u izdavastvu. Ovo su prijedlozi koji bi vas mogli privuci i donijeti vam sigurnost bez suvise obaveza da budete na jednom mejstu. Novac i romansa su pred vama.
6 - Ako ne posjedujete dovoljno novca onda se brinete, stoga je vama novac neophodan kao lijek za vase osjecanje nesigurnosti. Osjecate da vam je potreban za svaki vazan potez, kao sto su brka, putovanje ili neki drugi poduhvat. Ali vi volite da osjecate da cete uvijek imati dovoljno novaca da biste pomogli onima koje volite.
7. Ako je ovo vas total, novac i rukovanje novcem za vas su pomalo misterija. Niste posebno prakticni ili sposobni kada imate vise novca. Mozete dobiti novac iz neocekivanog izvora ili iz vedra neba. Treba da pokusate biti prakticniji.
8 - Vi s lakocom rukujete novcem. Imate velike ideje i ljude procjenjujete po njihovom bogatstvu. Na ovaj nacin rizikujete biti prevareni, jer stvari nisu uvijek onakve kakve izgledaju. Vasa zelja da dodete do novca, osigurat ce vam obilje.
9. Mrzite kada nemate gotovine. Na neki nacin od novca ovisi vase samopouzdanje. Novac vam je potreban da biste ispunili svoje ciljeve i izrazili sebe onako kako zelite. Uvijek ciljate visoko i uglavom uspjevate.

<< Prethodna 1 2 3 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document