Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Numerologija:

NUMEROLOGIJA USPJEH - Proricanje zivotnog Uspjeha
S magijom informacija mozemo dobiti vjernu informaciju o vasem ponasanju prema novcu, ljubavi ili uspjehu. Na vrlo jednostavan način provjerite sto vas očekuje u pojedinom djelu zivota na naćin da se koncentrirate na rijec koju ste izabrali i odaberete jedan broj od 1-9, Upamtite: morate biti opusteni prije nego sto se odlucite na ovu proceduru i izbor tri broja mora biti spontan.

USPJEH
1. Ako je vas total JEDAN, vi niste osoba koja krece sirokim drumom u zivot. Da biste potrazili uspjeh, vi cete preduzeti nesto novo, nezavinosti, progresivno i uspjeti.
2. Ako je ovo vas total, vi bas niste neki dobitnik. Suvise volite dokolicu i zadovoljstva. Medutim, uspjeh bi vam mogao doci na planu kulture, kao sto su muzika, umjetnost, literatura.
3. Vas prirodno privlaci uspjeh, ali posto imate zivu mastu, mozete istrazivati mnoga polja i da biste postigli vas cilj, a to opet znaci da biste mogli rasipati talent, energiju i snagu. Bilo bi mudro da ogranicite svoje ciljeve, da okonacte jedan projekt prije nego sto zapocnete drugi.
4. Ako je ovo vas total, vi ste jedna od najprakticnijih osoba. Tamo gdje je vazan uspjeh, vi ste spremni da na tome radite. Potpuno ste realni i i pragmaticni i uvijek se znate postaviti prema situaciji.
5. Vi ste kreativan tip i uspjeh trazite u putovanjima i uzbudenjima. Komuniacija ideja veoma je vazna za vas uspjeh. Ako vas drzi sreca, mogli biste steci slavu kao pisac, novinar ili TV komentator.
6. Ako je ovo vas total, onda vi ne zelite nikakav spektakularan uspjeh. Vasa sreca se bazira na uspjehu u domu, porodici i ljubavi. Voljni ste da sve drugo propustite ako mozete da dobijete ove blagoslove. I tako cete i uciniti.
7. Trazite uspjeh kroz realizaciju sna o partneru koji ce dijeliti vase ideale, nade, radosti i tuge i s kojim cete, naravno, postici uspjeh. Vas san je savrsen san o potpunoj savrsenosti. Tezak ideal za realizaciju, ali ako se potrudite, sigurno cete biti sretni.
8. Za vas je uspjeh NOVAC. zelje vaseg srca su u materijalnim stvarima, odjeci, kolima, kucama, dobroj hrani i picu i cime sve to da kupite. Treba da znate kako da dijelite neka od svojih dobara s drugima i ona cete biti sretniji i ispunjeniji. Vi ste dobitnik i uspjet cete.
9. Ako je ovo vas total, onda zelite internacionalnu slavu. Ciljate visoko i uspjeh najbolje mozete postici u svijetu zabave, kreativne umjetnosti ili humanitarnim radom. A vi to mozete.

<< Prethodna 1 2 3 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document