Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Poklon za Božić:

BOŽIĆNI POKLON ZA HOROSKOPSKI ZNAK OVAN


Budući da ovnove ubrajamo u vatrene znakove za njih je karakteristično da su puni energije, odlučni i znaju što žele u životu. Ovnovi su otvorene i komunikativne osobe stoga savjetujemo da pokušate saznati iz razgovora što žele za poklon. Ukoliko je to ipak nemoguće jedno je sigurno oni od vas očekuju poklon koji je prije svega orginalan i kvalitetan. Pa kako bi zadovoljili njihove potrebe morati ćete izdvojiti malo više novaca.

Ženama ovog horoskopskog znaka poklonite otmjen parfem koji će odisati ženstvenošću i luksuzom s tim nećete nikad pogriješiti. Isto tako u obzir dolazi nešto od nakita koji će također biti otmjen i naravno skupocjen. Ukoliko se odlučite za neki orginalniji poklon koji nemora biti pretjerano skup ona će biti i s tim zadovoljna, ali to svakako mora biti nešto maštovito i nesvakidašnje kao što je primjerice neka seksi igračka.

Muškarci ovnovi su slični kao i žene, dakle traže otmjenost i luksuz pa bi muškarce ovog znaka mogli zadovoljiti otmjenim satom ili parfemom. Ukoliko vam je to ipak previše možete ga iznenaditi nekim odjevnim predmetom primjerice majicom ili kapom koja nije klasična i uobičajena nego posve otkačena i drugačija u skladu s njegovom osobnošću.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document