Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Poklon za Božić:

BOŽIĆNI POKLON ZA HOROSKOPSKI ZNAK BIK


Budući da osobe rođene u znaku bika imaju izražen talent za umjetnost i imaju izuzetno profinjen ukus idealan poklon za njih je nešto je nešto originalno i nešto posebno. Stoga savjetujemo da ih iznenadite svojom maštovitošću. Budući da su bikovi talentirani za umjetnost (slikarstvo, glumu muziku) možete ih razveseliti poklonom koji će im omogućiti napredovanje u tom poslu i to bi ih svakako razveselilo.

Žene ovog znaka svakako ćete oduševiti parfemom, ukoliko vam je to preskupo savjetujemo da je iznenadite torbom koja će odgovarati njezinom stilu.

Ako tražite poklon za muškarce ovog znaka savjetujemo da to bude parfem, kapa, šal, ili umjetnička slika to svakako nesmije biti nešto jednostavno već otkačeno i s tim nećete pogriješiti.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document