Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Poklon za Božić:

BOŽIĆNI POKLON ZA HOROSKOPSKI ZNAK STRIJELAC


Pripadnici ovog znaka su skromni, dovoljan im je znak pažnje i oni će biti sretni. To su osobe koje vole učiti i putovati pa ih iznenadite nekim takvim poklonom. Ono što ih neće oduševiti su čarape, donje rublje ili kućne potrepštine pa savjetujemo da to izbjegavate.

Pripadnice ovog znaka ukoliko vam financije nisu problem savjetujemo da iznenadite nekim putovanjem, ukoliko je to ipak preskupo idealan poklon bi bila oglica, edukativna knjiga ili tretman u kozmetičkom salonu.

Ukoliko kupujete poklon za muškarce savjetujemo da ga iznenadite odlaskom u kino ili na koncert, ukoliko se vaš muškarac bavi sportom idealan poklon bi bio neki sportski rekvizit koji će mu biti od koristi.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document