Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Proročanstva:

NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA - Najveći Prorok svih vremena
Rodjen je u Francuskoj 1503. Studirao je medicinu i radio nekoliko godina kao liječnik. Nostradamus je jedan od najpoznatijih mistično proroka. On je predvidjanje budućnosti, za koju mnogi su u svoje vrijeme smatraju čarobnjak. On je bio zainteresiran za astrologiju i okultizam.

Mnogi će reći kako je Michel de Nostredame, kako mu je puno ime i prezime, točno predvidio dva svjetska rata i ubojstvo triju Kennedyja te napad na blizance u New Yorku, dok će ostali tek odmahnuti rukom govoreći kako su njegova "Proročanstva" pisana u neodredjenim stihovima - katrenama koji se mogu dvojako razumjeti i primjenjivati na različite dogadjaje u povijesti.

No, jedno Nostradamusovo proročanstvo postalo je nedavno i političko sredstvo protiv Baracka Obame. Naime, Nostradamus pise o dolasku prvog "crnog pape" nakon kojega dolazi kraj svijeta. Budući da je u Nostradamusovo vrijeme Vatikan bio najutjecajnija drzava (1503.-1566.) mnogi govore kako se Papinska drzava u danasnje doba slobodno moze nazvati Sjedinjenim Američkim Drzavama, dok se tadasnji papa po svojoj moći i utjecajem slobodno moze usporediti s predsjednikom "najjače drzave na svijetu" odnosno SAD-a. Naime, kako kaze Nostradamus nakon smrti "crnog pape", koja bi trebala brzo uslijediti, dolazi novi papa, a odmah iza njega svijet će ući u ratove.

Prema nekim tumačenjima Nostradamusovih proročanstava kraj svijeta dolazi s kometom (atomskom bombom?) koja će pasti u Mediteran, a prouzročiti će brojne prirodne katastrofe - erupcije vulkana, poplave, potrese i suse. Nimalo bolja sudbina ne očekuje ni SAD gdje Nostradamus predvidja gradjanske ratove, političke konflikte, očaj i naglo siromastvo. Drugi će veliki narodi u SAD slati pomoć, ali, kaze prorok, bezuspjesno. Štovise jedan katren tumači se kako će biti problema u "izborima za američkog predsjednika, a svijet će navodno shvatiti da ta zemlja propagira laznu demokraciju".

Moze li covjecanstvo izbjeci karaj? Da li je godina 2012 "Dan D"? Takvih prorocanstava o kraju svijeta je do sada bilo bezbroj, no, cinjenica je da ljudi moraju hitno mijenjati i sebe i svoj nacin zivota jer ovakvim nacinom nam svima prijeti da se prorocanstvo pretvori u istinu, a i majcica Zemlja pocinje polako gubiti strpljenje s nama. Ako se uskoro ne osvijestimo mogli bi nam stvarno uskoro dojahati cetiri jahaca Apokalipse.

od pocetka ove godine klimatolozi pri UN-u nam stavljaju na savjest da covjecanstvo svojim ponasanjem pregrijava Zemlju. Sluzbeno 2020 je ultimatum da se preduzmu odredjene mjere za zastitu klime inace nam prijete nesagledive posljedice.
Untitled Document

Untitled Document