Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Sretni Broj:

SRETNI BROJ - Saznajte vaš Sretni Broj
Broj rodjenja smatra se nekom vrstom sretnog broja za osobu rodjenu pod tim brojem. Takodjer opisuje karakterne osobine. To je jedan od rijetkih osobnih brojeva koji prati osobu cijeli zivot. Ime i prezime lako mozemo promijeniti ali datum rodjenja ne. Izračunajte ga tako da zbrojite sve znamenke u datumu rodjenja i svedete ih na jednoznamenkasti broj. Primjer osobe rodjene 15.08.1955. - 1+5+8+1+9+5+5=34 3+4=7

1. Osoba ste koja uvijek ide korak ispred vremena. Začetnik ste novih ideja. Često su velike vodje bile rodjene u znaku ovog broja. Jednostavno posjedujete moć uvjeravanja. Ambiciozni ste, mozda i malo pretjerano, tesko se odričete svojih ideja, pa se zna desiti da upravo zbog toga potpuno propadnete. No, vi se ničega ne bojite.
2.Prava ste umjetnička dusa. Stvoreni za ljubav, za davanje i dijeljenje. Uvijek vise tezite unutarnjem nego vanjskom. Ako nemate ljubavi osjećate da nemate nista. Ali rijetke su osobe rodjene u ovom znaku koje nemaju ljubavi. Vasa unutrasnjost je toliko privlačna da će rijetko tko ostati hladan. Mozete osvojiti koga god pozelite.
3.Osoba ste koja stoji čvrsto na zemlji. Realno promatrate sebe i svijet oko sebe. Niste skloni mastanju i zavaravanju. To vas čini takodjer dobrim prijateljem, nećete se nikome ulizivati, ali ni biti pretjerano cinični. Imate pravu mjeru u svemu, to vam stvara probleme u odnosima sa suprotnim spolom. Ne mozete bez ljubavi, ali ni trpjeti neko uzviseno poimanje osjećaja. Zbog toga ste često nesretni.
4.Snalazljivi ste i praktični. Niste skloni mastanju, ni zabusavanju. Osoba ste od povjerenja, ono sto obećate i ispunite. Previse ozbiljno shvaćate zivot, nije bas da se znate zabavljati. Istu odgovornost očekujete od osoba koje vas okruzuju zbog toga ste često netolerantni prema prijateljima i prema ljubavnicima.
5.Imate odličan duh. Imate sve ono sto bi savrsena osoba trebala imati. Zabavni ste, inteligentni, zivahni, ali ne previse, cijenite ljubav, cijenite prijatelje, optimistični ste, Ako se sjetite bilo koje pozitivne osobine, slobodno dodajte na popis, jer vi je sigurno posjedujete.
6.Vi ste izrazito njezna osoba. Osjećajni, puni razumijevanja prema svima. Krhki ste kako psihički tako i duhovno. Lako vas je povrijediti. Umjetnička ste dusa, imate osjećaj za lijepo, a i sami ste izrazito lijepi. Osvajate na prvi pogleda a tek kada ljudi upoznaju vasu nutrinu.
7.Vi ste izrazito misaona osoba. Ali ste i praktičar. Za vas bi se reklo da posjedujete praktičnu inteligenciju. Pametni ste, ali znate svoju pamet iskoristiti za svoju dobrobit.Često znate iskoristiti one svoje mozdane potencijale o kojima drugi mogu samo mastati. Nerijetko su osobe rodjene pod ovim brojem proroci, mistici, filozofi.
8.Sve kod vas ima praktičnu vrijednost. Sve sto radite, radite u svoju korist. Za vas je i ljubav korisna, pa ne ulazite u veze bez razmisljanja o koristi koju vam mogu donijeti. Takodjer i vasi prijatelji su vam poslovni partneri, osobe od kojih biste mogli imati korist. Niste negativna osoba, samo praktičar.
9.Ako nekome treba savjet o postupcima, neka se obrati vama. Vi uvijek znate sto je ispravno, asto nije. Postenje je vasa najveća vrlina i temelj na kojem gradite svoj zivot. Krasi vas jos mnostvo drugih pozitivnih osobina i vas je pravo bogatstvo imati u blizini.
Untitled Document

Untitled Document