Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Životni Horoskop:

HOROSKOP RIBA (20.2 - 20.3) - Životni Horoskop za Ribe
Vodeni ženski znak koj je pod vladavinom i utjcajem Jupitera. Prisutan je i utjcaj Neptuna. Osobe rodjene u ovom znaku su uglavnom predodredjeni za bol i patnju. Pretjerana osjetljivost i zivot u nekom romantičnom i nestvarnom svijetu. Ulazeći duboko u svijet nerealnosti često izgube tlo pod nogama. Uzivajući pomagajući drugima prihvaćaju pomisao da nemaju pravo na sreću no to im ne smeta. U svojim namjerama da pomognu svima često pretjeruju. Svoje kvalitete i vrijednosti ne znaju istaknuti no prati ih dobra sreća koja im pomaze da se u datim momentima izvuku. Obzirom da imaju dobre karaktere omiljeni su u drustvu, a čini se da ih to usrećuje. Nisu pretjerano aktivni i poduzetni i izbjegavaju svaku mogućnost nervoze gledajući pritom da se sto bolje provedu uz sto manje rada. Imaju potrebu da nauče sto je moguće vise. Osobe rodjene u naku riba veoma su časne miroljubive i pametne a uz sve i vrlo emotivne. Vrline su im spretnost, miroljubivost i snalazljivost a mane neodlučnost i nezainteresiranost. Veliki interes za različite stvari moze ih skrenuti u krivom smjeru dok uspjeh dolazi posvećujući se jednom smjeru.

Znakom Riba u zodijaku se zatvara krug zivota sa smrću, uskrsnućem i novom inkarnacijom pa su stoga znak reinkarnacije i ponovnog rodjenja. Pripadnike ovog znaka je lako prepoznati po specifičnim izrazajnim očima pomalo vodnjikavog pogleda, mogu biti tamne boje ili neobične plave boje. Kosa im je najčesće kovrčava, a nos i usne su često asimetrični, usne pune i senzualne te pozivaju na poljubac. Tijelo ima oblik morske sirene, gore njezno i usko, dolje zaobljeno i siroko.

Kao i ostali vodeni znakovi zodijaka imaju naglasenu intuitivnost i mogućnost spoznavanja ljudske psihe, hipersenzibilne su, nedosljedne, povodljive, prevrtljive, sklone porocima. Ribama vladaju Neptun, koji je odgovoran za njihovu sklonost idealiziranju situacija, kao i za sklonost raznim vrstama opijata te Jupiter koji ih vise upućuje u religiozno duhovne sfere i daleka putovanja koja često mogu biti samo u njihovoj masti. Neptun, planet iluzije i misterija, daje im lukavost i romantičnost na svim područjima, pa zbog velike sklonosti romantici i masti često znaju biti sjetni.

Neptun, planet iluzije i misterija, daje im lukavost i romantičnost na svim područjima, ali donosi i sklonost konzumiranju alkohola, narkotika bjezeći na taj način od realnosti grubog svijeta u kojem zive. Zbog emotivnosti, suosjećajnosti, drustvenosti i dobronamjernosti vrlo su omiljeni, imaju puno poznanika i iskrenih prijatelja kojima su vrlo odani. Ribe lako razumiju probleme drugih ljudi i cijene svoje prijatelje pa je posebna sreća imati ih za prijatelje.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document