Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Životni Horoskop:

HOROSKO LAV (21.07-2108)Životni Horoskop za Lavove
Sunce je vladar ovog izrazito muskog vatrenog znaka koji zeli biti autoritativan i u svakoj prilici dominantan. Ne dozvoljava nikakave prigovore, smatra sebe nepogrjesivim. Savjesnost i oholost su karakteristike ovog znaka.Od ljubavi i porodice očekuje i zeli bas sve. Dobronamjerni su i nakloni svojim prijateljima i znancima ali vole istaknuti da su sretni sto ih je počastio svojom prisutnosću.

Autoritatvno se postavljaju u rijesavanju svojih problema u čemu im pomaze prisutnost volje i energije popraćene ambicijama. Idejama od kojih nikada ne odustaju postizu velike rezultate i tako su u centru paznje gdje im je ukazano veliko divljenje. Vole demonstrirati svoje ideje i svoje uspjehe pred auditorijem bilo pozvavsi svoje prijatelje i znance u svoj dom ili izlaskom iz kuće. Od zivota traze maksimum i smatraju to realnim i normalnim. Mudrost i moralnost omogućava im da se uzdizu na ljestvici drustvenog zivota. Odgovorni su prema članovima svoje obitelji i vole biti savjetodavci. Okruzenost konforom je jako bitan, ako ga nisu u mogućnosti sebi priustiti spremni su zivjeti u dočaranom laznom sjaju. Nisu prilagodljivi različitim situacijama, vole planski zivjeti a ne prihvaćaju spontanost i primitivnost.

Pred vanjski svijet nerado izlaze ako njihov izgled ne odgovara očekivanom. U kvalitete naravi Lava mozemo ubrojiti plemenitost, dobrodusnost i dostojanstvo dok mane mogu biti drskost pretvaranje i zelja za valičinom. Lav je osoba koja dominira nad svima ali i osoba briga za dogadjaje oko njega. Imaju velike sposobnosi lidera i pruzaju im se velike mogućnostu u poslovnom napretku. Plemenitost Lava moze biti iskoristena u nedozvoljene svrhe ali kod prvog takvog pokusaja reagira i zauzima svoje mjesto koje mu po njegovim stavovima pripada. Napredak u karijeri postizu isključivo svojim radom i zalaganjem. Djeluju svugdje gde je potrebna sposobnost planiranja, nadgledavanja i upravljanja poslovima. Savrseni su rukovodioci i ljudi zele saradnju sa njima. Pozeljni su uvijek u drustvu mladih jer su dozivljeni kao veliki prijatelji sa potpunim razumijavanjem za njihove probleme.

Voli djecu i zna s njima, kao sto i djeca vole njega. Ne voli i nema smisla za spletke (osim kad ima lose aspekte sa Suncem - onda zna biti i lazov velikog stila), kao niti za mračne stvari. Suprtno tome, topao i jasnih pogleda, privlači druge. Katkad sve ove osobine prerastu u napuhivanje sebe, pa se moze dogoditi da postane hvalisav, lijen i naporan za okolinu. Pri tom mu jak ego ne dozvoljava da pogne glavu ili ispolji poniznost i onda kad bi to bilo pametno. Nema smisla za suptilne varijante, pa ponekad moze djelovati i glupkasto. No isto je nadoknadjeno toplinom i jasnoćom kojom zrači i djeluje na okolinu, pa je većinom omiljen i rado vidjen od drugih.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document