Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Životni Horoskop:

HOROSKOP RAK (21.06-20.7) Životni Horoskop za Rakove
Rak je pod direktnim utjcajem Mjeseca i to mu daje karakteristiku izrazito muskog vodenog znaka. Potreba za emocijama, mirom i srećom su najbitnije teznje rodjenih u ovom znaku. Usponi i padovi, od ogromne sreće do krajnjih granica patnje odlike su njihovih zivota. Ne nalaze lako svoj mir i često jure prema opasnostima. Osjećaj potrebe da primaju ljubav ih pretvara po nekad u vrlo posesivne sto moze komplicirati njihov emotivni zivot. Rado stoje na usluzi svom partneru i uzivaju u obiteljskom okruzenje. Potrebom da dokazu svoju zaljubljenost mogu se dovesti i u neugodne situacije. Kod njih je uvijek prisutna zelja za sazaljevanjem a često se nadju i u situaciji samosazaljevanja. Rado se zrtvuje za članove svoje obitelji i ukućane kako bi stvorio bolje uvijete zivota dok za uzvrat trazi samo kućni red i mir. Dozvoljavaju d aim drugi odredjuju zivotne smjernice, njezni su, vole se zrtvovati, dudevni drudtveni ali i nedovoljno borbeni a često i nesamostalni. U trenutcima neraspolozenja postaju razdrazljivi i neugodni po okolinu.

Nedostaje im hrabrosti da argumentirano obrane svoje stavove. Stoga im se moze pripisati ponekad egoizam, nerealnost i osvetoljubivost. Za vanjski svijet su nezainteresirani promatrači dok se istovremeno prepudtaju instinktima i postaju sanjari. Skloni su brzopletim i nepromidljenim odlukama pa se stoga predaju očuvanju veza koje ostvaruju sa neizmjernim postovanjem do granice gubitka samopostovanje. Savrseni obiteljski odnosi najveća su nagrada ovom horoskopskom znaku. Prilagodljive su naravi u odnosu prema prijateljima i vanjskom svijetu, veoma usluzni i imaju veliko povjerenje u ljude sto ih takodje često dovodi u situaciju neshvaćenosti.

Najsretniji je kad se povuče u vlastiti dom i otuda duboko prozivljava zivot. Dusevnost i dubina su odlike ovih ljudi, koje se prepoznaju u njihovim često sanjalačkim očima. Ranjivi i emotivni kao da trepere sazdani od finog i mekog materijala. Ponekad se to ispoljava i kao slabost tijela i karaktera lako potpadaju pod utjecaj drugih ili okoline kao sto su skloni i promjenama raspolozenja i postupaka na blag, fin način. Zbog svoje dubine znaju proniknuti i u dubinu drugih pronicljivost im je česta karakteristika. Tako imaju osjećaj za druge ljude i uopće mase, zbog čega znaju biti popularni i omiljeni od drugih. Ovaj karakter krasi i fantastično dobro pamćenje, energija, kao i sklonost da zivi u svijetu proslosti. O tome dovoljno govori i slika zivotinje raka koji hoda natraske, a voli se povući u svoju lusturu pred opasnosću.

Sklon je popustljivosti, a naročito ako je to zato da bi nečije patnje bile ublazene, no u isto vrijeme ispod svoje finoće zna kriti i te kakve ambicije, te na svoj njezan način biti uporan, pa čak ako je to potrebno i tvrdoglav.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document