Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Životni Horoskop:

HOROSKOP BLIZANCI (21.05-20.06) Životni Horoskop za Blizance
Nestalan karakter čije je glavno oruzje briljantna inteligencija i spretnost. Ovi brzi ljudi ne podnose bilo kakvu vrstu ustajale vode, pa čim primijete da stvari kreću tim tokom, oni smjesta jednostavno okrenu ploču na drugu stranu. Nedostatak postojanosti kod njih je nadoknadjen izuzetnim darom elokvencije, snalazljivosću i brzinom. Vole stvari činiti brzo i sve po malo. S druge strane, sve sto je na dulje staze kao i dulje stvari, dosadno im je i zamara ih. Zato se i znaju okretati i obrtati kako im već odgovara, no često puta takvom brzinom, da na kraju nisu jasni ni sebi, ni drugima. U isto vrijeme, ova osobina daje im i sposobnost da se s lakoćom prilagode situaciji, kao i da imaju izvrstan smisao za komunikaciju.

U stanju su komunicirati na vise telefona ili s vise osoba u isto vrijeme bez problema, a često imaju i dar za pisanu riječ. Jaka znatizelja ponekad ih dovodi u poziciju da moraju znati sve o svakom, a isto takva komunikativnost, do toga da poput antene sire informacije i onda kad treba i onda kad ne treba, pa nepravedno znaju biti proglaseni brbljavcima, indiskretnima ili sličnim, iako nemaju zlih namjera, nego se radi o pukoj potrebi za govorenjem i kontaktima. Isto tako, stvari ne shvaćaju previse ozbiljno i ne uzimaju ih k srcu. Posjeduju i dar za inteligentan humor, a pri komuniciranju uglavnom zivo gestikuliraju.

Najčesće su natprosječno inteligentni ali često ne koriste svoju mastovitost za uspjesnu karijeru već postaju vrijedni radnici. Realnost Im pomaze da dobro procijene situaciju i da u pravom trenutku odreagiraju. Uvijek dobro razmisle prije donosenja konačne odluke. Tvrdoglavost dolazi do izradjaja isključivo kad brane svoje stavove. Rado pomazu i ugadjaju i rijetko će odbiti poziv u pomoć pa maker bila i neopravdana. Stoga im se dogadjaju razne neugodnosti. Sa lakoćom komuniciraju a posebno im lezi pismeno izrazavanje. Skloni su umjetnosti, vječno u potrazi za promjenama i često su nestalni. No usprkos tome nezaustavljivi su u ostvarenju svojih ideala.

Okretnost suptilnost i fantazija su njihove vrline dok mogu biti i cinični, prefrigani i beskrupulozni. S lakoćom uspijevaju u svim djelatnostima. Glavni oslonac im je u zivotu logika i ne trbaju se bojati za svoju egzistenciju. Često rade vise poslova istovremeno zbog prirode svoje naravi.

Svoje neuspjehe ne mogu pripisati nesposobnosti već nedostatku volje za bavljenjem odredjene vrste posla. Ako se uspiju skoncentrirati samo na jednu vrstu posla mogu postići izvanredne rezultate u karijeri.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document