Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Značenje Imena:

ZNAČENJE IMENA - Vasa Sudbina u vasem Imenu
Svako ime odrazava karakteristike, svako slovo je vezano uz neki broj ...

A, I, J, = 1, B, K, R =2, C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3, D, M, T, Đ, DJ =4, E, H, N, NJ, X =5, U, V =6, O, Z, =7, F, P = 8

Napisite svoje ime i prema tabeli iznad svakom slovu pridruzite odgovarajući broj, potom sve zbrojite, ako ste dobili viseznamenkasti broj, opet ih zbrojite dok ne dobijete broj od 1 do 9

IVA MILIN: 1+6+1+4+1+3+1+5=2+2=4

1. Osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoist, uvijek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodredjena je na sreću. zivahna je, ali ponekad zbog osjećaja djeluje rastrojeno.
2. Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darezljivoj i strastvenoj osobi. To su osjećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.
3. Ovo je uzviseni broj i osoba koja ga ima je često predodredjena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unaprijed, predosjete i nerijetko sluze za prenosenje poruka čovječanstvu. U pravilu njih očekuje velika sudbina.
4. Ovaj broj predstavlja solidarnost, obvezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci, intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, djeca, roditelji. Na njih mozete računati.
5. Drustvene osobe, pravi svjetski putnici. Vole slobodu, druzenje, kretanje. Njima najbolje odgovara zivot u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati s puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih sto su zivahni, veseli i znaju uzivati u zivotu.
6. Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvijek dobro pripremljene, organizirane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leze im profesorska zanimanja.
7. Ovaj broj se često veze uz muze i njihova umjetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umjetničke su duse. Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije vazno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se medju njima kriju najveći umjetnici. Pored smisla za lijepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.
8. Ovo je karmički broj, često osobe ovog broja zive drugačije, skoro drugi zivot. Smireni, često povučeni, svoj privatni zivot i misli drze za sebe, skrivaju od okoline. Često su obavijena velom tajne.
9. Ove osobe trebaju puno prostora, vole avanture, rizik... Oni uzivaju u zivotu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dizu glas za reforme, za novi način zivota, uvijek zele promjene, nesto drugačije i nesto novo.
Untitled Document

Untitled Document