Untitled Document

Ljubavne poruke, tekstovi, statusi:

Najljepše ljubavne poruke i tekstovi po sjedećim kategorijama: Ljubavne SMS Poruke, Ljubavne Izreke i Poslovice, Ljubavne Pjesme, Ljubavni Horoskop, Ljubavni Stihovi, Ljubavni Statusi, Ljubavni Citati, Ljubavne Priče, Ljubavni Tekstovi, Ljubavni Savjeti, Ljubavni Pokloni, Ljubavne Sexy Poruke, Ljubavna Poezija, Ljubav na prvi pogled...

Ljubavni horoskop:

LJUBAVNI HOROSKOP 2012 - RIBE
Nakon prilično burne i naporne prošle godine u kojoj su se događali veliki obrati u vezama, sad vam je važno odmoriti se i živjeti što je moguće mirnije. Nećete biti previše zainteresirani za sklapanje veza. Uživat ćete u druženjima s prijateljima i pokretanju novih projekata s poslovnim partnerima. Tijekom ljeta bit ćete vrlo društveni, no nova poznanstva neće prelaziti granice prijateljstva. Ako netko poželi ozbiljnije vezanje, vi ćete nestati u trenu i svoju pažnju usmjeriti na nekoga drugog. Odgovarat će vam sloboda i to što nikome ne morate polagati račune. Neke naznake ljubavne avanture mogle bi se pokazati početkom jeseni. Svidjet će vam se osoba s kojom ćete raditi, no nije sigurno da će se iz toga izroditi nešto konkretno. Moguće je da će sve završiti kao još jedno vrlo blisko prijateljstvo. Za vaš mir bit će vrlo važno da skupite snagu i ne dopustite da vas uvrijedi ili povrijedi neka ružna riječ. Prijatelji će vam uvijek biti oslonac u životu.

Ribe su nevjerojatno osjetljive pa pri upoznavanju morate biti nježni i obazrivi želite li nešto postići. Njihove su emocije vrlo fluidne i teško im je objasniti što osjećaju. Lakše se izražavaju pismenim putem, što znači da ih slobodno možete zatrpavati lijepim SMS-porukama. Prikažite im se kao osoba koja će im pomoći riješiti sve probleme.Oni koji su poradili na sebi, bit će zadovoljniji od onih koji su ignorirali primjedbe voljene osobe. Nakon 21.12. ojačat će vaša potreba za skrivanjem emocija, pa će u privatnim odnosima biti sve više prilika za moguće nesporazume ili nejasnoće. Potrudite se otvoriti kad vam je nešto važno. Inače vas neće razumjeti.

Pripadnici ovog znaka svoju seksualnost izražavaju potpuno se predajući partneru u ruke. Spremni su ispuniti sve ljubavnikove maštarije. Ribe su sklone eksperimentiranju, no to nikada neće jasno dati do znanja. Često završavaju u seksualnim vezama s dominantnim partnerima koji u svemu vode glavnu riječ. Rijetko komentiraju što su doživjeli.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document