Untitled Document

Ljubavne poruke, tekstovi, statusi:

Najljepše ljubavne poruke i tekstovi po sjedećim kategorijama: Ljubavne SMS Poruke, Ljubavne Izreke i Poslovice, Ljubavne Pjesme, Ljubavni Horoskop, Ljubavni Stihovi, Ljubavni Statusi, Ljubavni Citati, Ljubavne Priče, Ljubavni Tekstovi, Ljubavni Savjeti, Ljubavni Pokloni, Ljubavne Sexy Poruke, Ljubavna Poezija, Ljubav na prvi pogled...

Ljubavni pokloni:

LJUBAVNI POKLONI - Rodjendanski pokon za curu ili dečka
Poklon za rodjendan odabire se uvijek na poseban nacin, to jest morate dobro poznavati osobu kako bi ste joj pokonili nesto sto će joj se svidjeti. Najljepsi pokloni su oni pokloni koje darujemo iz srca s posebnim osjecajem, a ponekad poklonom te osjaćaje zelimo i pokazati. Mi cemo vam pokusati dati savjet kako da vrlo jednostavno dobijete paznju i kako vas ta osoba nikad neće moći zaboraviti zbog sitnice koju ste joj poklonili.

Najbitnije je da ne poklanjate nesto sto ta osoba voli ili istiće svojim ponasanjem,, jer vrlo je vjerovatno da ce isti takav poklon dobiti i od neke druge osobe. Ako zelite prisvojiti nekoga poklonom onda je najbolji nacin da mu poklonite nesto sto će stalno biti uz nju ili njega, nesto sto će na prvi pogled posjetiti na vas. U ovakvu vrstu poklona spadaju nakit i plisane igračke.

Danas u moderno doba, kada je sve na dohvat ruke vrlo je tesko biti kreativan u odabiru poklona. Pokloni ne bi trebali imati materijalnu vrijednost već značenje. Ako zelite zadobiti paznju, i pokloniti najljepsi poklon rodjendana onda bi ste trebali dobro i pripremiti. Najbitnije je da piprema poklona nije 2 sata prije rodjendana vec da se neko vrijeme pripremate i osluskujete sto bi to tocno bio idealan poklon. U to vam mogu pomoći prijatelji i faceboook ukoliko pazljivo promatrate i ispitujete teren koji vas okruzuje. Ovdje su neki idealni primjeri, i provjereni pokloni koji uvijek upale :) pa provjerite...

Zasto nakit? Jednostavno, nakit je nesto sto se stalno nosi i sto nikad neće biti zaboravljen, i svaki pogled na njega bit će sjećanje na vas. Preporuka su srebrne narukvice. A plisana igračka ce uvijek biti u sobi na vidljivom mjestu, te takodjer svaki pogled na nju sjetiti ce vas od koga dolazi. Preporuka je malo veći plisani medo.

Nadamo se da smo vam pomogli u odabiru, ili bar dali ideju za vas idealni poklon... SRETNOO !!!
Untitled Document

Untitled Document