Untitled Document

Kolekcija najljepših SMS Poruka

Kategorije: Ljubavne SMS Poruke, Sexy SMS Poruke, Čestitke za rođendan, Ljubavni Citati, Poruke za Valentinovo, Smješne SMS Poruke, Poruke za rastanak, Smješne čestitke, želje i pozdravi, Dobro Jutro SMS Poruke, Prijateljske SMS Poruke, Prigodne SMS Poruke, Uskršnje Poruke, Božićne Čestitke, Čestitke za Novu Godinu, Čestitke za Vjenčanja, Laku Noć SMS, Najljepše SMS Poruke, Slatke SMS Poruke, Tužne SMS Poruke,Poruke sućuti

Novogodišnje poruke:

ČESTITKE ZA NOVU GODINU - Novogodišnje čestitke
Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu sto vrijeme stvara nek odnese godina stara.

Prijatelji su kao zvijezde. Ne vidis ih uvijek, ali znas da su uvijek tu negdje, Sretna Nova Godina!

Neka sva sreća svijeta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj mjeri, neka sve sto je lijepo bude tvoje, to iskreno zeli srce moje. Sretna Nova godina!

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbriznih snova.

U ovim sitnim satima kad 2009 stoji pred vratima i sve zadnje minute broje sa Vama su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira od sveg srca sretna nova svima!

Sve sto je dobro, sto se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve sto je lose i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Dok čitas poruku ovu i čekas godinu Novu, iz mog srca primi zelju, dočekaj je u veselju. Nek ti je zivot pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu sto vrijeme stvara nek odnese godina stara.

Dok cestitku citas ovu i godinu cekas novu, iz mog srca primi zelju docekaj je u veselju. Nek ti je zivot pun srece i snova i nek ti je Sretna Godina Nova.

Kad sat stane usred noći, ruku tim pruzit neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti zelim sretnu Novu.

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve zelje moje ali mogu stati 24 slova nek ti je sretna godina nova!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti zelje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Danas naidjose dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekose da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!
Untitled Document

Untitled Document