Untitled Document

Kolekcija najljepših SMS Poruka

Kategorije: Ljubavne SMS Poruke, Sexy SMS Poruke, Čestitke za rođendan, Ljubavni Citati, Poruke za Valentinovo, Smješne SMS Poruke, Poruke za rastanak, Smješne čestitke, želje i pozdravi, Dobro Jutro SMS Poruke, Prijateljske SMS Poruke, Prigodne SMS Poruke, Uskršnje Poruke, Božićne Čestitke, Čestitke za Novu Godinu, Čestitke za Vjenčanja, Laku Noć SMS, Najljepše SMS Poruke, Slatke SMS Poruke, Tužne SMS Poruke,Poruke sućuti

Prijateljske SMS Poruke:

PRIJATELJSKE SMS PORUKE - Poruka za prijatelja
Prijateljstvo je zvijezda koja nebo krasi, a mi aemo je euvati da se ne ugasi!

Prijateljstvo i ljubav lijepe su rijeci, ali dobra prijatelja tesko je steci. zato ruku mozes dati svima, ali srce samo iskrenima!!!

1000 je suza u mojim ocima bilo,1000 je zelja koje mi zivot nije ispunio,malo je prijatelja koje trebamo svi,a jos manje prijatelja kao sto si ti!!!

Ako ti u zivotu tesko bude i sretnes zle ljude, ako ti srce duboko rane, ja necu dati da ono stane, necu ti reci zbogom, bicu drug i plakacu sa tobom

Hvala ti za srecu, radost i smeh, hvala ti za svaki sakriveni greh. Hvala ti za rec sto suze brise,takav se prijatelj ne nalazi vise!

Prosla jedna ljubav povratka joj nema ostao jedan datum kao teska uspomena. Niko nezna sta smo htjeli, niko nezna sto smo bili. Al ipak ostajemo dobri prijatelji

Tesko je voleti nekoga ko nije tvoj... Ttesko je reci "prijatelju" a misliti "najdrazi moj"!

Ja nisam pauk i ne pletem mrezu, ali znaj da najljepse uspomene za tebe me vezu. U svakom prijatelju trazim srecu ali tebe nikad zaboravit necu!!!

Kada ti svi okrenu ledja,kada shvatis da je zivot satkan od boli,okreni se pruzam ti ruke prijateljstva jer prijatelj nikad ne prestaje da voli!

Plasim se da ti kazem da si mi stalno u glavi, da mi tvoj pogled u mislima haos pravi, da si jos odavno moja ljubav i zelja... Plasim se jer ne zelim da izgubim nesto tako vredno - TEBE za prijatelja!

Rekli su mi da je zivot tuga, da nemas pravog druga, da svaka ruza ima trn, da je svaki dan crn, rekli su mi da su svi ljudi zli, izgleda da nisu znali da postojis ti!

Kad god tebe i mene nema, drugima smo najveca tema. Zele da nas raskinu hoce da nas ukinu.

Jedan jastuk imam,a on je za dvoje,jedno srce imam,a ono je tvoje. Jedan zivot imam,ali nista ne vrijedi ako sve sto imam ne poklonim tebi.....
Untitled Document

Untitled Document