Untitled Document

Kolekcija najljepših SMS Poruka

Kategorije: Ljubavne SMS Poruke, Sexy SMS Poruke, Čestitke za rođendan, Ljubavni Citati, Poruke za Valentinovo, Smješne SMS Poruke, Poruke za rastanak, Smješne čestitke, želje i pozdravi, Dobro Jutro SMS Poruke, Prijateljske SMS Poruke, Prigodne SMS Poruke, Uskršnje Poruke, Božićne Čestitke, Čestitke za Novu Godinu, Čestitke za Vjenčanja, Laku Noć SMS, Najljepše SMS Poruke, Slatke SMS Poruke, Tužne SMS Poruke,Poruke sućuti

Sexy SMS Poruke:

SEXY SMS PORUKE - Perevrzni tekstovi
Sanjao sam da sam krao kokosi i jaja iz kokosinjca i da su me ulovili... Ti si mi bila sudac. Za kokosi si me osudila, a za jaja si me pomilovala...

Falis mi cijeli dan. Jedva cekam da te vidim. Da udjes u mene. Da dodjem na tebe. Da spavamo zajedno i postanemo jedno. Voli te tvoja pidjama.

Koja je razlika/slicnost izmedju voznje bicikla i gledanja pornica??? I jedno i drugo je teze bez ruku

Dosao policajac gol na posao ...ŠEF: sta je bilo, zasto si gol? POLICAJAC: duga prica, setao ja ulicom i cujem u stanu iznad jaku buku. Popeo sam se da im kazem da se stisaju. Oni poslusaju i pozovu me na pivu. Zene se pocnu skidati, jedan muskarac zagasi svijetlo pa se i mi pocnemo skidati, cuo sam muski glas koji kaze, ajmo decki na posao!!!! I ja sam dosao!

Sedi ciganka pa rasirila noge i nedaleko od nje mali cigan?i? se igra pa vidi da se u majke nesto crni medju nogama, upita majku sta ti je to mamo. Pitaj oca kaze ciganka! Mali pita oca, tata sta je to majki medju nogama? To je vuk kaze otac; Uh tata da ga jebes u usta kako se iskezio

Mladi cigo se zazelio sexa i ode ocu:-Oce de mi 50KM ja bih malo u javnu kucu.-Ne moze sine puno je.Ode mali cigo materi:-Mama de mi 50KM ja bih malo u javnu kucu.-Ne moze sine puno je.Ode ti on sestri i kaze:-Seko de mi 50KM ja bih malo u javnu kucu.-Nemoj brato da pare idu iz kuce ajde ti samnom.Sledece jutro govori sestra bratu:-Brato, brato dobar si ko i tata.-Znam, znam rekla mi mama.

zali se cura svojoj majci i baki kako posao lose ide te za pusenje ovih dana dobije jedva 10 eura, kaze majka:"Budi sretna kceri moja, ja sam u svoje doba za pusenje dobivala kesicu bombona i pola bureka!", a na to ?e baka:"Mile moje, ja sam pusila samo da nesto toplo stavim u usta!

Dragi, uzmi me i njezno dodiruj svojim prstima... Obozavam da mi sapuces na donju rupicu... I da me ponekad napunis do kraja... Voli te zauvijek tvoj mobilni aparat.

Postovani! Obavjestavamo vas da je vasa molba za kloniranjem uvazena. Postupak je jednostavan - to cemo izvesti tako smo cemo vas jebati tako dugo dok ne klonete.

Prije upotrebe suh i spusten, za vrijeme upotrebe mokar i dignut, a poslije upotrebe mokar i spusten! Pozdrav od kisobrana.

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited).

<< Prethodna 1 2 3 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document