Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Narodni vicevi:

NARODNI VICEVI - Najnoviji narodni vicevi
Dosao amerikanac u hotel i naruci sebi sobu. posle mu kaze radnik da ce se pojaviti duh sa crnim rukama. pece amerikanac palacinke i pojavi se duh sa crnim rukama amerikanac otisao kad posle stize rus i isto tako bude i sa njim kad jedan dan dodje bosanac i isto i on sebi pravio veceru kad se pojavi duh sa crnim rukama i kaze;ja sam duh sa crnim rukama a bosanac kaze nema veze idi operi ruke pa da jedemo.

Sreli se Srbin i Hrvat posle rata i seli u kafanu. Naručili piće i poče razgovor. Hrvat: 'Ajde, brate Srbine, da razgovaramo o nekim lepim stvarima a ne o ratu, jebem ti politiku...Srbin:Da jebem ja tebi Vjesnik po sto puta, jesi čuo!

Bili Srbi i Bosanci i posto su Srbi bili mnogo pametni, a Bosanci mnogo glupi, odlučili i Srbi da urade nesto glupo. I tako sagrade most iznad vinograda. Setaju tuda dva Bosanca i kaze jedan: Jao, gledaj kako su ovi Srbi glupi, sagradili most iznad vinograda. Kaze ovaj drugi: Ćuti, bolan, eno nasi već pecaju.

Takmičili se Amerikanac, Njemac i Crnogorac ko će da probije kineski zid. Amerikanac turira svoj kadilak i opali u zid ali nista. Pa Nemac turira svoju mečku i opali u zid ali opet nista. Dosao red na Crnogorca, a Amerikanac i Nemac su već odustali od takmičenja. A Crnogorac turira, turira li fiću i krene i probi zid. Tad će njemu ova dvojica: Pa kako ti probi zid, a mi ovakva besna auta imamo? E, sada ćete videti. Otvori Crnogorac haubu i kaze: Izlazite, Bosanci.

Posvadjali se Srbin i Madjar. Tek će Madjar Srbinu: Jebem ja tvoj otac.
Srbin ga gleda, pa mu kaze: Pa valjda, mater? I njega! - odbrusi mu Madjdjar.

Kako se zove Bosanac koji zna da koristi fen? Fenomen.

Pecaju ribu Lala i Crnogorac. Crnogorac uhvati zlatnu ribicu. Ribica im kaze:
Pustite me, molim vas, ispuniću vam 3 zelje. Crnogorac zatrazi da Crna Gora postane nezavisna, da se svi Crnogorci iz Beograda i sveta vrate u Crnu Goru. I ribica ispuni sve te zelje. Dodje red na Lalu. On upita zlatnu ribicu:
Ispuni li ti njemu Crnogorcu sve zelje? Ribica potvrdi i upita: A koja je tvoja zelja?A Lala odgovori:E, onda ću ja jedno 'ladno pivo!

Takmičili se Srbin, Amerikanac i Nemac čiji je deda najmanji. Amerikanac kaze: - Moj deda je visok 1 metar. Nemac: - Moj deda je jos manji. On je visok pola metra. Srbin: - Moj deda je pao sa merdevina kada je brao jagode.
Untitled Document

Untitled Document