Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Muji i Hasi:

VICEVI O MUJI I HASI - Najbolji vicevi o Muji, Hasi i Fati
Mujo dobio zadatak da pomuze kravu i ode on tako lijepo u štalu. Uzme si stolcek, stavi kantu ispod krave, sjedne i pocne musti. Nije to trajalo ni minutu, kad krava s lijevom nogom sruši kantu i prolije mlijeko. Mujo sav jadan nade neki konopac i zaveže kravi nogu tako da je ne može maknuti. Sjedne on opet i pocne musti kravu. Zacas se krava uzvrpoljila i s drugom, slobodnom nogom prevrnula kantu. Mujo poludi ali uspije naci konop i sveže joj i drugu nogu tako da se krava nije mogla maknuti. Sjedne on opet da završi posao. No, krava nije mogla biti mirna i pocela ga treskati s repom. Odluci Mujo zavezati kravi rep ali nikako da nade neki konopac. Sjeti se da ima remen. Stane se na stolcek iza krave, uzme remen i pocne vezati kravin rep za neku gredu iznad krave. U tom trenutku padaju mu hlace i istovremeno ulazi Haso. Haso: "Jel’ bre Mujo, što to radiš?!" Mujo (razgleda situaciju u kojoj je zatecen - raskrecena krava svezana tako da ne može mrdnuti i on bez hlaca te odgovori): "Jebem kravu. Drugo mi ne bi vjerovao."

Kupio Muja novog sportskog BMW, vozio se jedan dan i crko mu menjac. Sutradan dolazi on u fabriku da reklamira. švaba se izvinjava, kao eto možda se potkrala neka fabricka greška i odmah mu daje drugi novi sportski BMW. Vozio se Muja jedan dan i opet otkaže menjac. Ode on u fabriku da reklamira kvar.švaba sav pocrveneo od sramote - pa kako to da se desi sa najskupljim i najluksuznijim BMW-om. Treci dan dolazi Muja opet u fabriku i kaže da mu je opet crko menjac. švaba poludeo jer dosad nikad niko nije imao pokvaren menjac: Hajde ti meni reci kako ti voziš? Lepo, bolan, sportski: prva, druga, treca, cetvrta, peta, (R)relli.

Mujo i Haso kod psihijatra: Je li, Haso, je l' vidiš nešto cudno na meni? - pita psihijatar. Nemate uši. šta ti meni bre nemam uši?! Marš napolje! Izaš'o Haso napolje i kaže Muji: Mujo, ako te pita vidiš li nešto cudno,na njemu NIKAKO ne govori da NEMA UšI! Ude Mujo, a psihijatar ga pita: Je li, Mujo, je l' vidiš nešto cudno na meni? Nosite kontaktna leća.. Odlicno! Kako ste primetili? Da imate uši, nosili bi naocare!

Odveze Mujo zgodnu curu izvan grada. Kad su se počeli maziti, kaže ona:"Ja sam prostitutka i ovo će te koštati sto eura!" Mujo joj plati, ali kada su se vraćali, malo prije grada kaže on njoj:"Ja sam taksist i ova vožnja će te koštati dvjesto eura!.

Došao Haso da obide Muju u bolnici i pita ga kako je nastradao. Zbog pecanja. Pa kako si pecao, crni covece? Prvo sam pecao na gliste ali me mrzelo da skupljam gliste pa su mi pokazali štos sa baterijom - vežeš žice za jedan i drugi kraj baterije, gurneš ih u zemlju i gliste same izlaze. Onda ja uzmem akumulator od kola, vežem žice i gurnem ih u zemlju kad ono izlaze rovci. Uzmem dve žice, vežem ih za šteker u zidu, izlaze krtice. Gledam ja onda onaj dalekovod pored moje kuce, gledam ga i ne dade mi šejtan mira - bacim dve kuke do žica i zabodem ih u zemlju... I šta bi? Izade treca smena Kreke, ubi Boga u meni!

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document