Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Muji i Hasi:

VICEVI O MUJI I HASI - Mujo, Haso i Fata
Dosla fata posjetit muju u bolnicu.-Mujo sav sretan sada kad mu je njegova fata dosla.-Dođe Fata muji:Mujo moram da ti ispricam jednu pricu.-Ajde Fato reci.-Isla ti ja danas kod tebe u posjete i sjela u taxi,kad ono mi vec stigli pred bolnicu ja ocu da mu platim a ono,,,Nema Novčanika!!!-I kazem ja njemu,i on tako skrene u jednu malu uličicu i pita me:Kad si vec zaboravila novcanik aj ti meni pjevaj ili mi ga ispusi jednom.-Ajmeeee sram ga bilo,na to ce mujo.-I koju si mu otpjevala???-Mujo moj nije meni do pjevanja kad si ti u bolnici,na to ce fata.

Došao Mujo u bolnicu i razgovara sa medicinskom sestrom. Prije nego što joj pokaza svoj problem kaže joj: - "Medicinske sestre se ne smiju smijati pacijentima." - "Naravno da se neću smijati, ja sam profesionalna medicinska sestra i u više od dvadeset godina se nikad nisam smijala pacijentu." - "U redu onda", kaže Mujo i skine hlače, otkrivajući najmanju stvarčicu koju je sestra ikada vidjela. Dužinom i širinom, nije mu veći ni od male AAA baterije. Sestra nije mogla izdrzati pa se malo po malo počela podsmijavati, a onda gotovo i pala na pod od smijeha. Nakon nekoliko minuta sestra došla sebi i izvine se Muji. - "Izvinite, tako me je žao, ne znam šta je došlo preko mene. Obećavam da se to neće ponoviti. Sada mi recite, šta je problem?" - "Nateko mi je", odgovorio Mujo.

Mojo se sprijatelji sa jednim japancem u Sarajevu. Kaže mu japanac: - Hajde da ja tebi pokažem nešto japansko. Moje pristane, japanac vrisnu i pukne Muju šakom u nos. Ovaj pade i upita: - A šta je to? - To mi u Japanu zovemo karate. Hoćeš da ti pokažem još jednu japansku stvar? Mujo pristane i ovaj put ga japanac pukne nogom u lice. Mujo: - A što je to? - E to ti je je japanski tekvando. - Ma bili ti da ja tebi pokažem nešto japanski? Japanac su čudi što bi to Mujo mogao znati japanski i pristane. Mujo uze jednu šipku i izudara japanca. Japanac: - A što je tu bilo japanski? - To ti je bio auspuh od Tojote.

Imali Fata i Mujo mačku. Fata ju je prilično voljela, ali Mujo ju je mrzio. Odluči Mujo da je se nekako otarasi. Skont'o da je odnese i ostavi negdje u naselju. Jedan dan, kad nije bilo Fate, to i učini. Vrati se kući, kad tek što je uš'o na vrata, ugleda mačku na trosjedu. Odluči on da je slijedeći dan odnese na drugi kraj grada. To i učini. Vrati se kući, kad ista slika kao od prethodnog dana, mačka na trosjedu. Otiđe on narednog dana u šumu kraj grada i ostavi tamo mačku. Kad se vraćao, izgubi se. Međutim, imao je mobilni te nazva Fatu. Ona se javi, a on je pita: - Je li mačka kod kuće? - Jest. - Daj mi je malo...

Pita Mujo Hasu: - "Matere ti Haso jel mi ovo na prstu govno ili blato" Nakon kratkog odmjeravanja Haso rece: - "*ebo ga, pa vidiš i sam da je govno", na šta ce Mujo: - "Jes pa i u pravu si. šta ce balto u dupetu."

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document