Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Muji i Hasi:

VICEVI O MUJI I HASI - Mujo i Haso
Mujo: "Fato jel znaš da žena dnevno izgovori 32000 riječi, a muškarac duplo manje?" Fata: "To je zato što vam sve moramo dvaput objašnjavati!" Mujo: "A?"

Došo Mujo u policiju da prijavi da je Fata nestala, kad tamo već jedan čovjek prijavljuje da je i njemu nestala žena, Katarina. Pita policajac kako izgleda Katarina a ovaj će: ... -Visoka, lijepa, plava, ima velike grudi .... Pa pita Muju kako Fata izgleda, a Mujo će: -Jebeš Fatu, aj da tražimo Katarinu.

Kupovali Mujo i Haso kravu na sajmu. Prodavač kaže: "Ova krava koliko vode popije, toliko mlijeka daje"! Odluče oni uzeti kravu i putem kući naiđu na jezero te odluče isprobati. Mujo je drži za rogove i gura glavu u vodu a Haso doji... Od silne muke krava se posere a Haso vikne "Mujo, diži joj glavu...POTEGLA JE MULJ!!!"

Mala Fatica dođe kući iz škole sva nasmijana i kaže mami: -Mujica mi je danas pokazao svoju pišu! Prije nego je mama uspjela bilo što reći Fatica kaže: -Podsjetio me je na kikiriki. Mama odahne i nasmije se: -Tako malen je bio? A Fatica će: -Ne.... slan!

Šeta se mujo po bolnici i vuče za sobom konzerve okačene na lancu.Naiđe psihijatar i upita ga:Mujo šta ti je to? a on odgovori:Bolan doktore to vam je moj pas Floki! na to doktor začuđeno pogleda i kaže mu:Ajmo se dogovorit ovako,sutra ću te upitat opet šta ti je to ak budeš znao ideđ kući!...sutradan ide Mujo opet vuče konzerve za sobom.Nailazi psihijatar i upita ga:Mujo šta ti je to? kaže on pa konzerve na lancu! kaže psihijatar O.K. slobodan si možeš kući... izađe Mujo kroz vrata umobolnice i okrene se prema konzervama i reče:To Floki care jesmo ga zajebali...

Sjede Mujo i Haso na kavi i pita Mujo Hasu:" Jel prijatelju jel mi možeš pomoći da sagradim kuću?" Haso odgovori: "ne mogu, znaš, imam neku spolnu bolest!" Mujo: "A kakvu bolest?" A Haso kaže: " Boli mene ona stvar za tvoju kuću!"

Prala Fata robu na potoku i kako se sagnula ispod suknje joj provirila guza.Naiđe Mujo i kaže "mogu li fato oprat robu u tvojoj mašini" a možeš uzvrati Fata i mujo je zaskoči. Sutra opet Mujo pokraj potoka kad tamo fata u istom položaju. Pita nju Mujo "mogu li ja Fato i danas oprat robu u tvojoj mašini. Fata mu pdgovori "ako imaš malo kao i jučer možeš i na ruke.

Kaže Mujo Hasi znaš li ti Haso što je to čarolija.Ne znam Mujo . A očeš da ti pokažem.Hoču kaže Haso.E ali prvo moraš skinit gače i naguzit se.Dobro kaže Haso i naguzi se .Stane Mujo iza Hase i keže osječaš li ti Haso moj prst u tvojoj guzici. Osječam Mujo. A vidi ruku!

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document