Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Muji i Hasi:

VICEVI MUJO I HASO - Vicevi o Muji i Hasi
Prijavio se Mujo na konkurs za postavljača bandera. Poslije testiranja prime sve kandidate osim njega, pa Mujo ode da se žali:“Što ste primili njih, a mene niste kad ja, najbolje radim”!?“Kako najbolje, svi postavili 10 bandera, a ti 6″!!!“Jest, al njihove vire!”

Sretne Mujo Hasu u robnoj kući: “Dje si, ba, šta ima?”“Ma, trazim ti, bolan, kupaće gaće”- “Šta će ti kupaće gaće sad u januaru?” – začudi se Mujo.
- “Trebaju mi bolan, rijesila Fata da me vodi na nekako Labudje jezero sutra veče.”

Pitali Muju: “Šta to radis Mujo, sjedis i razmisljaš?”- A, Mujo odgovara: “Jok bolan, samo sjedim.”

Pitali Muju: “Šta je bolje biti, ćelav ili idiot?”- “Idiot,” odgovori on, manje se vidi.

Pričaju Mujo i Haso i pita Mujo Hasu: Šta bi bolan napravio da si u pustinji, voziš se džipom i lovi te lav? Misli haso, misli pa mu reče: Dao bih levi žmigavac, a skrenuo desno!

Poslali Hasu da ofarba nekoliko prozora. Vraća se on nakon završenog posla pa pita:Treba li farbati i okvire?

Žali se Mujo doktoru da uvek sanja kako igra za Želju. Kaže doktor: Nema problema, samo pre spavanja popij vina. Ma jesi li ti normalan, doktore? Pa večeras igramo protiv Sarajeva!

Mujo i Fata nisu imali para, pa nekako ode Fata u Nemačku. Prođe 5-6 dana i vraća se Fata u Sarajevo sa mečkom, bundom i gomilom para. Dođe ona kući i Mujo je pita: Odakle ti sve to, bona?! Jes’ to uzela na lizing? A Fata će:
Malo na lizing, ali više na pušing.

Mujo i Haso pokrenuli biznis i uvalili se u kredite radi finansiranja posla. Međutim, biznis loše ide i nikako se ne mogu izvaditi iz dugova. Kaže Mujo:
Moj Haso, ja ti se toliko sekiram da noćima ne spavam! Haso: Ja vala spavam k’o beba! Kako bolan spavaš k’o beba? Fino. Sat spavam, sat plačem!

Dođe Mujo kući sa posla i kaže Fati: Umoran sam, mrzi me da se mazim, ‘ajd mi ga samo popuši. Na to će Fata: ‘Ajme, umorna sam i ja, ‘ajd ga izdrkaj u čašu, pa ću ja ujutro popiti!

Bio Mujo u vojsci pa odlučio da se slika, ispod pasa go za curu a iznad obučen za mamu. Međutim, slike su se pomešale i mama je dobila onu namenjenu curi. Kad je videla sliku reče:Uj, isti babo, uvek neobrijan i dugačak nos!

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document