Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Muji i Hasi:

VICEVI MUJO I HASO - Najsmješniji vicevi o Muji i Hasi
Vozi se Mujo u vlaku, a nasuprot njega jedan mladić. U jednom trenutku mladić ga upita koliko je sati. Mujo izvadi iz džepa svoj sat, pogleda u njega, spremi ga i šuti. Nakon nekog vremena upita ga mladić: - Zašto mi nećete reći koliko je sati? - Zato, jer ako ti kažem, ti ćeš meni reći hvala. Ja ću tebi reći nema na čemu. Ti ćes tada mene pitati kuda putujem, a ja ću tebi reći da idem u Tuzlu. Ti ćeš onda mene pitati koga imam u Tuzli, a ja ću tebi odgovoriti da tamo imam ženu i kćerku. Onda ćeš ti mene pitati koliko godina ima moja kćerka, a ja ću tebi odgovoriti da ima dvadeset. Onda ćeš ti mene pitati je li moja kćerka lijepa, a ja ću ti odgovoriti da takve ljepotice malo gdje možeš vidjeti. Onda ćeš ti htjeti doći sa mnom u Tuzlu da ju upoznaš, a ja ću te odvesti kući. Kada ju vidiš ti ćeš ju odmah zaprositi, a ja ću te onda morati poslati u pičku materinu, jer ješeš zeta koji nema sat!

Sjedi raja u kafiću i pričaju o sexu. Mujo sjedi u kutu i ništa ne priča. Na to će jedan: - Mujo, znaš li ti što je to sex? - Znam! - što onda? - Pa, ustaneš ujutru u 6h, napraviš doručak, skuhaš kafu, probudiš ženu i punicu, onda doručkujete, zatim opereš suđe, onda napraviš malom sendviče za školu, onda praviš ručak, usisaš... - Stani, stani!!! Pa kakve veze ima to sa sexom?! - Pa, eto vidite, tako oni mene je*u svaki dan!!!

JAPANSKO Pita Japanac Muju: - Hoćeš da ti pokažem nešto japansko? Ovaj mu potvrdno odgovori, a Japanac ga zvizne šakom u nos i reče: - Ovo ti je karate. Pita ga opet: - Hoćeš da ti pokažem još nešto japansko? Mujo mu opet potvrdno odgovori, Japanac ga prebaci preko sebe i reče: - Ovo je džudo. Tada Mujo upita Japanca: - Mogu li sad ja tebi pokazati nešto japansko? Naravno, Japanac kaže da može, a Mujo dohvati čeličnu šipku i prebije Japanca. Japanac ga sav krvav upita: - Pa, šta tu ima japansko?! Mujo će njemu: - Poluosovina od Toyote, pička ti materina!!!!

Mujo i Haso su dva rodena brata. Mujo radi u Nemackoj, ima svoju firmu za prodaju zamrzivaca i super mu ide, pun je para. A jadan Haso, živi u Doboju, prima minimalac, copor dece oko sebe i jedva sastavlja kraj s krajem. Dojadilo Hasu tako pa zove Muju: Cuj ba Mujo, daj nadi mi tamo neki pos'o da radim, da zaradim neku crkavicu, da mi djeca imaju šta jesti. Ma šta cu ti bolan Haso dati, šta ceš ti raditi, škole nemaš, glup si... Ma daj bolan Mujo šta bilo! Dobro de, dodi kod mene u Njemacku, dacu ti da nosiš zamrzivace i prodaješ na Grenlandu. Tako i bi. Odneo Haso jedan tovar za Grenland, i em je sve prodo, em kroz dva dana stiže narudžbina od još 5000 komada. Opet Haso odnese i proda sve, i opet stiže nova narudžbina. Bi to sumnjivo Muji i krene on za njim i vide stvarno ovi sa Grenlanda kupuju ko ludi kod Hase zamrzivace. Ma je l' bolan Haso, kako im to prodaš casti ti, pa šta im kažeš? Pa ništa bolan, samo im velim, što da se jebete na -50 kad možete na -14?

Zašto Fata guli noge? Mujo reko da hoće gljive za večeru.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document