Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Muji i Hasi:

VICEVI O MUJI I HASI - Smiješni vicevi
Usred vrućeg ljetnog dana vidje Mujo fontanu i odluči se okupati u njoj gol dok nitko ne gleda. Uzeo on i sapun sa sobom. Naišle tri plavuše, a Mujo da se pretvara da je kip. Skamenio se, a sapun stavio u usta. Plavuše se također odluče okupati. Tako se one svuku i uđu u fontanu. Jedna vidi sapun u Mujinim ustima, potegne Muju za kurac, a on ispljune pola sapuna. Dođe druga plavuša i potegne Muju za kurac, a on ispljune i drugu polovicu sapuna. Došla i treća na red pa i ona potegne Muju, a sapuna nigdje. Potegne još jednom i veselo veli drugim plavušama: "Gle ja sam dobila tekući!"

Zove Mujo: - "Fato, bona, dođi da pravimo djecu". - "Neću, boga mi. Da Srbina rodim, samo mi još to treba." - "šta ti je Fato, kakvog Srbina, pa ja sam Mujo, musliman." - "šta ja znam, uvijek govoriš da ti je pun kurac Srba."

Pita mala Fatica mamu: 'Mama, mogu li s Mujom u kino ići gledati film?' Fata: 'Koji? Horor, ne može-ti bi se bojala, on bi te zagrlio, ljubić-tad bi se počeli grliti i maziti.' Fatica: 'A komediju?' Fata: 'E to može!' Vrati se Fatica iz kina i pita je Fata kako je bilo. Fatica: 'Joj mama, da me Mujo nije držao tamo dolje, ja bih se upiškila od smijeha!'

Kaže doktor Muji: - Imam radostnu vijest za vas. Vaša Fata će dobiti bebu. - Nemoguće, pa ja uvijek dobro pazim. A doktor će: - Znate, to vam je kao vožnja autom. Vi pazite, ali se drugi zalete!

Dozivili mujo i fata saobracajku i sad obadvoje u komi.nakon 16 dana budi se mujo i ugleda doktora ispred sebe. mujo:sto je bilo? doktor:imao si saobracajku! mujo:kako sam? doktor:S tobom je sve u redu. mujo:A di mi je fata? doktor:Ona i nije bas u najboljem stanju! Mujo:A sto joj je? doktor:Morali smo joj odrezati nogu! mujo:joj kako ce fata na stakama doktor:nije to sve morali smo joj odrezati i drugu nogu! mujo:joj!kako ce fata u kolicima sad doktor:nije to sve. morali smo joj odrezati i ruke! mujo:jooooj!Sta cu sad? doktor:salim se mujo umrla je fata!!!!

Odali ulicom Mujo i Haso: -"Vidi ba Haso onu tamo zenu, sad ce past na koru od banane!" I zena trosne ko torba. -"Uuu ba Mujo, kako si to pogodio?" -"To ti je ba predosjecaj." -"Vidis li ba ono dva auta tamo, sad ce bit sudara." I fakat, auta se sudare. -"U ba Mujo, bil i ja mogo imat taki predosjecaj?" -"Nemeres, to treba puno trenirat." -"Daj ba pokazi, trenirat cu ja." -"Dobro kad si navalio, ajd samnom u sumu." Dodju u sumu, a Mujo rekne: -"Ajde Haso, evo prve lekcije, skini hlace i gace, i naguzi mi se kraj one bukve." -"Cekaj ba, ti ces mene pojebat!!!" -"Eee bogami Haso, imas dobar PREDOSJECAJ."

Oženili se Mujo i Fata. Prvu bračnu noć Mujo se skinuo gol pa počeo izvoditi bilderske poze. Upita Fatu: - "Jesam li kao dinamit?" Fata odgovara: - "Jesi, dragi, samo ti fitilj kratak!"

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document