Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Muji i Hasi:

VICEVI O MUJI, HASI I FATI - Najbolji vicevi
Moram se pohvaliti da sam spasil jednu djevojku od silovanja kaže mujo. A kako pita suljo? Uspio sa ju nagovoriti.

Bio Mujo u Vijetnamu i vrati se on s ostalim vojnicima kad pitaju sad nadređeni tko što hoće? Kaže onaj jedan kuću, kaže drugi vilu, a Mujo kaže: - Ja hoću da od vrha mog kurca do mojih jaja za svaki centimetar dobijem po jedan dolar. Svi mu se počeše smijati, ali ipak je to njegova želja. Doveli kamermane i snimaju oni i mjere: - Dva, četiri, šest, osam... Mujo!! Pa gdje su ti jaja? - Ostala u Vijetnamu!!

Razgovaraju Semsa, Zenada i Fata o kontracepciji. Semsa: - "Ja i moj Haso koristimo spiralu. Tako sam najsigurnija." Zenada: - "A ja i moj Ibro koristimo kurtone ili pjenu. Jes vala da moj Ibro manje uziva, al brate petero djece je vise no dovoljno." Fata: - "A ja i moj Mujo koristimo kantu..." Semsa: - "Kako ba u kantu Fato, Alah s tobom " Zenada: - "Pa nije ti valjda minða tolika !" Fata: - "Ma ne ! Posto je Mujo puno nizi od mene kad se tucamo, tucamo se tako da se Mujo popne na kantu - E, kad vidim da je Mujo poco kolutat ocima ja samo kantu opizdim nogom."

Otišli Mujo i Haso u kazalište. Usred predstave osjeti Mujo da mora obavit veliku nuždu. Pita tako on Hasu: Haso, bolan gdje ti je tu zahod? Haso mu odgovori: Evo, tu kad izađeš, lijevo, kroz hodnik pa desno. Luta Mujo, al nikako da pronađe zahod. Ugleda tako nekakvu vazu među zavjesama i, ne mogavši više izdržati, obavi to u vazu. Vrativši se tako olakšan pita Hasu: što se događalo dok me nije bilo? Haso: Evo ovaj je ubio onoga, ova se preudala, ti se posro u vazu.

Bjeze Englez, Njemac i Bosanac (Mujo) iz zatvora. Prvi krene Englez, izadje na dvoriste i uleti u grmlje. Stajali cuvari pokraj grma i culi suskanje. Pitaju : Tko je to tamo ? Misli Englez, pocet ce mnjaukat pa mozda popuse. I tako ovaj mnjauce, i cuvari popusili da je macka u grmu i tako zbrise Englez. Ista prica se ponovi i sa švabom, no on je lajao. Krene Mujo, uleti u grm a cuvari opet : Tko je to tamo ? A Mujo : OĐEEE LEOPARD

Nakon koride bosanac ode u obliznji restoran na rucak i paznju mu privuce miris jela gospodina za susjednim stolom, zovne konobara da naruci isto a konobar mu kaze da su to testisi od bika koji je nastradao u koridi i da dnevno imaju samo jednu porciju. opcinjen mirisom bosanac rezervise porciju za sutradan. sutradan nakon obroka zove konobara i kaze mu da su miris i ukus fantasticni ali mu nije jasno kako je njegova porcija znatno manja od jucerasnje a konobar mu odgovara : e gospodine, pa nekad i bik pobjedi!

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document