Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Muji i Hasi:

VICEVI O MUJI I HASI - Bosanski vicevi: Mujo, Haso i Fata
Napili se Bosanac, Hrvat i Srbin u Saudijskoj Arabiji, kad ih uhvate i odvedu Sultanu. Kaže on, budući da niste znali da ne smijete ovdje piti, neću vas ubiti nego samo po 50 batina i plus imate pravo na po jednu želju da vam ispunim, a Muji ću dvije. Legne prvi Srbin, kaže: - "Meni je želja da mi svežete jastuk na leđa." Poslije 20 batina spadne jastuk, ubiju ga ko vola. Legne Hrvat, kaže: - "Meni je želja 2 jastuka mi svežite." Njemu spadnu jastuci poslije 30 batina. Legne Mujo, kaže: - "Paša, meni je prva želja da mi 100 batina odvališ." Sultan konta ovaj lud, al hajde, kaže: - "Dobro. što ti je druga želja?". Kaže Mujo: - "Meni sveži Srbina na leđa."

Došao Haso pijan u javnu kuću u Parizu, stavi pred madamme 2000 € i kaže: "Dajte mi tanjur ladnog graha i najružniju i najdeblju kurvu koju imate!" "Ali gospodine, za te novce možete dobiti najljepšu ženu u Parizu i pojesti i popiti šta hoćete!" "Ma nisam se ja zaželio seksa, ja sam se zaželio kuće!"

Sjedi Mujo na WC-u i sere i napreže se: -UUUUU, MMMMMM, UFFFFF! Kad odjednom nestane struje Mujo se počne derat: - AAAAA! Upomoć! AAAAAA!! Fata se uplaši pa dođe u WC sa svijećom i pita: - Mujo, srećo, šta ti je, šta se dereš? Na to će Mujo: - Uf, dobro je, a ja mislio da mi ispale oči.

Dođe Mujo kući s posla i pita fatu: Mujo: Fato gdje su djeca? Fata: Na engleskom! Mujo: OK, where are the children?

Zove Mujo Hitnu pomoc: - Brzo ljudi, zena mi je progutala kondom ! Malo kasnije opet zove: - Ej, ne morate dolazit' - nasao sam drugi !!

Idu Mujo i Haso kuci, s posla.. I pita Mujo: - Bolan Haso, sto ces prvo da uradis, kad dodjes kuci ? - Prvo cu da strgnem i pocijepam zenine gacice ! - Sto, toliko si napaljen ?? - Ma jok, zuljaju me !!

Dobio Mujo na lutriji 1 000 000 eura. Sav veseo ulazi u kucu i vice: M: Fato, pakuj se!!! F: A gdje cemo? M: Ja ne idem nikud.

Pita Mujo Hasu: M: Haso bolan, hocemo sutra na utakmicu? H: A ko igra? M: Bosna i Hercegovina i Srbija i Crna Gora. H: Mujo, jebo te, pa to je turnir!

ricaju Mujo i Haso: M: Znas li ti Haso da svake tri minute u New Yorku jedna zena biva pregazena? H: Uuuuuuuuu, jeb'la majku, jeste izdrzljiva...

Gleda Mujo Hasu kako je sav tuzan i pita ga: - "Sta je bolan?" A Haso kaze: - "Kako sta je, dobio sam otkaz iz restorana." - "Pa kako bolan?" - "Pa dosla jedna Amerikanka u restoran i kada je dosao trenutak za desert, Amerikanka upita sta imamo, a ja lijepo ponudio: "Would you like tufakju?"

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document