Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Ciganima:

VICEVI O CIGANIMA - Vicevi na račun Roma
Kara cigo zenu, ono, po misionarski, a pored kreveta stoje tri cigančića i gledaju. Cigo kara, sve se trese, krevet, noćni ormarić, veliki ormar, kad padne jedna jabuka sa ormara. Najstariji cigančić uzme jabuku i ode. Preostala dvojica i dalje gledaju kako cigo prči. Soba se trese, padne jos jedna jabuka, stariji od one dvojice uzme jabuku i ode. Najmanji cigančić gleda i dalje i čeka... Cigo i dalje kara, sve se trese... i stvar je gotova. Cigančić brizne u plač: Kraaaaaaa, tatko, 'ajde i meni odjebi jednu jabuku!

Jedan mladi Cigo dode u ured za socijalnu pomoc, pride salteru i kaze
sluzbenici: "Halo, ne zelim vise zivjeti od pomoci, nego zelim ici
raditi!!!"

Sluzbenica ga pogleda i kaze: "Imate nevjerojatnu srecu. Imamo ponudu
jednog bogatog gospodina, koji trazi sofera i bodyguarda za svoju kci nimfomanku. Morate voziti ogroman crni mercedes i 1 - 2 puta na dan poseviti djevojku. Na raspolaganju su vam odijela, kravate i odjeca za slobodno vrijeme. Kako cete raditi puno prekovremenih, biti ce vam i isplaceni. Kako mlada dama puno putuje, morati cete je pratiti na tim putovanjima. Osnovna placa iznosi 100.000 EUR godisnje" Nato ce Cigo: "Vi mene zajebavate!? "A sluzbenica: "A tko je prvi poceo???"

Kako se zove Cigan u odijelu? Eleganci.

Mali cigo moli tatu da mu kupi bijelu čokoladu. Cigo ga pita zasto bas bijelu, a mali mu odgovori: Hoću babo i ja malo da budem musav!

Otisa dva ciganina na bazen, pa se jedan popeo na vrh skakaonice, a drugi tek na polovinu visine. Ovaj sa pola skakaonice pogleda na gore i reče:
- Au, bre Volker, odavde izgledas ko orao. - Što, jel zbog gradje? - Ma ne bre budalo, nego zbog noktiju.

Putovali ciganin i ciganka u inozemstvo i kad su dosli na carinu Ciganka će:
- A bre, cigo, znas da ne sme zivotinje da se nose preko granice?
- Ma znam bre, čuti da te ne čuju drugovi carinici!
- A bre, cigo, pa gde onda da sakrijem ovog tvora?
- Ma sakri ga de oćes. Turi ga u gaće.
- Si normalan, pa to smrdi!
- Pa nek crkne, majke mu ga!
Untitled Document

Untitled Document