Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Crnogorcima:

VICEVI O CRNOGORCIMA - Crnogorski
Zvoni telefon! Javlja se Crnogorac: - Alo!!! - Dobar dan, jel to stan Perovica - Ne, no kuca na DVA!!! Sprata - Dobro, jel to kuca Perovica? - E ne no si mi je TI napravio!!!

Sede tri Crnogorca ispod smokve. Kaze prvi: "Sto su lepe ove smokve..." Drugi: "Joj, kad bi mi barem jedna pala u usta.." Treci: "Daaj cuti, 'ko ce to prozvakat..."

Ulazi Crnogorac u apoteku i kaze apotekarki: Dajte mi jedan acetisal, jedan andol, jedan baktisuptil (flonivin BS), jedan (i tako nabraja i na kraju doda)... i za vas sta pijete!

Sedi crnogorac na krevetu i urla iz sveg glasa. Prilazi zena i pita ga: - Sta je coce, sta se deres? - Seo sam na jaje al me mrzi da se pomjerim.

U budvanskom hotelu recepcionar zove telefonom gosta: - Izvinite, jeste li vi zahtevali budjenje telefonom u pet i trideset? - Jesam. - Ustaj, jado! Podne je!

Zasto je Crna Gora proglasena ekoloskom drzavom? - Zato sto je svo djubre izbacila u Beograd.

Dokaz da je Njegos bio Crnogorac. - Sahranjen je u Fila trenerci sa zlatnim lancem oko vrata.

Zasto Crnogorac pre spavanja stavlja pored kreveta jednu casu punu vode i jednu praznu? - Mozda ce biti zedan a mozda i nece.

Sta prvo uradi Crnogorac kada se probudi? - Prebaci ordenje sa pidzame na kosulju.

Rano ujutru, oko 10 sati, krenuli Crnogorci u lov na puzeve. Vracaju se oni kasno posle podne bez ijednog ulovljenog. Pita zena jednog: "Coece, gde su vam puzevi?" "Muci, zenetino, to divlje, bezi!

Pitali Crnogorca: -Sta bi najvise voleo da budes u sledecem zivotu. -Zmija -odgovori Crnogorac. -Pa sto bas zmija - upitaju ga. -Pa -kaze- to, ti je zivot. Lezis, a hodas.

Dva Crnogorska solunca zale za mladoscu: - Secas li se coce kako smo onda mogli preko kurca sablje lomiti? - Jes vala. - A sad dosla starost, ne moze se vise. - Ne moze. - Onemocale ruke...

Sta uradi Crnogorac kad ostane bez dinara? - Promeni 100 maraka

<< Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document