Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o pederima:

VICEVI O PEDERIMA - Pederski Gay vicevi
Gleda se peder u ogledalu. Digne mu se kurac. Lupka se on po kurcu i kaze mu: -NO, NO. To je nasa guza.

Dolazi peder u kasapnicu i trazi kilogram cajne kobasice. -Da narezem? -Upita kasapin -Pobogu, covece, zar vi mislite da je moja guza dzubox.

Tata, tata, da li sam ja peder? Nisi, sine, samo imas jako slatku guzu.

Zašto je ženama teško da pronađu muškarce koji su osećajni, pažljivi, brinu o njima i njihovim osećanjima, a uz to i dobro izgledaju?Zato što takvi muškarci već imaju momke.

Dođe peder na bazen i pita jednoga u vodi: -Kakva je voda.-Hladna je k'o k...c ! -Bježite, odmah skačem na dupe!

Došao peder u hotel i obzirom da nigde u gradu nije bilo mesta daju mu da deli sobu sa invalidom. Pristane peder i naveče pred spavanje počne invalid da se sprema. Prvo je skinuo periku, pa oprao protezu, izvadio stakleno oko, skinuo levu šaku i kada je krenuo da odvrće desnu nogu dobaci mu peder: Kada stigneš do dupeta prebaci vamo!

Polagao neki čovek vozački ispit. Instruktor homoseksualac mu naredi:
Stani, izađi iz kola da pogledamo levu zadnju gumu… kao da je probušena.
Izađu oni iz automobila, vozač se natrći da vidi točak, a instruktor mu “zavuče” otpozadi… vozač dreknu:Aaaaa!- E, slatki moj, sutra dođi po “B”.

U čemu je sličnost između banđi skakača i pedera?- Ako guma pukne, obojica su u govnima.

Dva pedera odluče da “rode” bebu. Pomešaju sperme, odnesu uzorak na veštačku oplodnju i, kroz 9 meseci, jave im da su dobili sina. Odu oni u bolnicu i vide sobu u kojoj se nalazi 20-ak beba, od kojih skoro sve plaču osim jedne u uglu, koja je srećna, sa blaženim izrazom lica. Sestra dođe i kaže im da je upravo to njihova beba. Jedan peder joj odgovori: Nije li to divno! Sve bebe plaču a samo naš sin je srećan! Jeste tako sada, al da vidite kad im izvadimo toplomere iz guzica…

Razgovaraju dva pedera - ljubavnika: - Znaš… mislim da sam trudan!
- Stvarno!? Otkud znaš? - Pa, stolica mi kasni već jedno 7 dana.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document