Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o plavušama:

VICEVI O PLAVUŠAMA - Najsmješniji vicevi o plavušama
Pricaju dvije plavuse: - Jucer je nestalo struje dok sam bila u dizalu. Cekala sam dva sata. - Nije to nista. Ja sam neki dan tri sata cekala na pokretnim stubama.

Zašto Fata nije prošla vozački? Ugušila se na usmenom.

Iznervirani šef reče plavuši da joj je mozak među nogama. Drugi dan zove plavuša šefa i izvinjava se što ne može doći na posao, jer je dobila izljev krvi u mozak!

Kako se zove pametna plavusa??? ZLATNI RETRIVER

Dvije plavuše na parkiralištu očajnički pokušavaju otključati vrata auta. Jedna kaže: "Pa nikako ih nemogu otključati, ne znam gdje je zapelo... "Požuri molim te, počinje kiša a krov nam je spušten auto će se sav smočiti!!!

Zašto plavuša u torbi nosi ogledalo i kukuruz? Ogledalo da se uvjeri da nije kokoš, a kukuruz... Nikad se ne zna.

Dvije plavuše dođu u voćarnu po banane. Prva plavuša: - Molimo vas, dvije banane. Prodavač: - Evo, još su nam ostale samo tri. Hoćete i treću? Druga plavuša: - Ma ne. Prva plavuša: - Ma može, pa ćemo jednu pojesti.

Koja je razlika između šibice i plavuše? šibicu kresneš samo jednom, a plavušu kol'ko hoćeš puta.

Nakon žestokog sexa s dečkom, plavuša ga pita: - Jesi korisio kontracepciju? - Nisam. - odgovori dečko. - A zašto? - Nije mi se dalo. - A da nemaš možda sidu? - Ma Boga mi, nemam. - Hvala Bogu, ne želim ga ponovo dobiti. - odgovori plavuša.

Zašto plavuša u ljekarni hoda na prstima? Da ne probudi tablete za spavanje.

Pričale dvije plavuše i jedna se hvali drugoj: - Znaš ti da ova Nova godina pada na petak? A druga će na to: - Joj, samo da nije trinaesti...

Išli djed Mraz, Krampus, pametna i glupa plavuša ulicom i vide novčanicu od 1000 kn. Tko će podići novčanicu? Glupa plavuša. Zašto? Zato jer djed Mraz, Krampus i pametna plavuša ne postoje.

Plavuša, brineta i crnka bile na pustom otoku, a do obale bilo 20 km. Ide brineta prva i utopi se. Ide crnka i utopi se. Ide plavuša, prepliva 19 km i kaže: - Uh, ne mgu više. - i vrati se nazad.

<< Prethodna 1 2 3 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document