Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o politici:

POLITIČKI VICEVI - Vicevi o Političarima
Došla Sanaderova žena na pregled kod ginekologa, skine se i legne na stol, a na to će ginekolog: Kako je danas naša pičkica? Na to će žena: Eno ga kod kuće, piskara nešto!

Što povezuje Tita,Sanadera, Račana i Bandića? Tito je ličnost. Sanader je sličnost, Račan je dvoličnost, Bandić je bezličnost.

Koja je razlika izmedju katolicke crkve i hrvatske vlade? - Katolicka crkva propovijeda siromastvo, hrvatska vlada ga realizira.

Ulazi čovjek u pekaru i pita: - Pošto je kruh? - 6 kn - 6kn? Tako skup? - Pa da, 2kn predsjedniku vlade, 1kn za rad sabora, 1kn poreza, 1kn za zdravstvo i kruh ostane samo 1kn. Čovjek vadi 6kn a prodavačica mu vraća kunu i kaže: - Žao mi je, ali nemamo kruha!

Tko je pustio Severinin video u opticaj i zašto? - Ante Đapić, da ojača hrvatsku desnicu!

koja je razlika izmedju Hrvatskog sabora i Forda Mustanga? Sabor ima više konja.

Kako znamo da su Amadm i Eva bili Hrvati? Bili su goli i bosi, a mislili su da žive u raju!

Zašto srbi ne vole meteorologe? Zato što im nisu najavili oluju

Što bi dobili da operemo naše političare? Nečistu vodu i čiste kriminalce!

Sretnu se 2 drzavna sluzbenika na hodniku oko podneva i jedan upita drugog: "Kaj? Ni ti nemres danas spavat?"

Slika prva. vozi se Tito u vlaku odjednom vlak stane Tito izadje i pita zasto je vlak stao druze Tito, nema vise pruge Tito: brzo zovite omladince neka izgrade prugu! Slika druga. vozi se Ante Markovic u vlaku odjednom vlak stane izadje Markovic i pita zasto je vlak stao nema vise pruge Markovic: brzo, skidajte prugu kojom smo prosli i postavljajte je naprijed! Slika treca. vozi se Ivo Sanader u vlaku odjednom vlak stane izadje Sanader i pita zasto smo stali gospodine predsjednice nema vise pruge Sanader: Ljuljajte vlak, neka izgleda kao da se vozimo !

Sretnu se negdje na Balkanu dvojica. - Dobar dan. - Dobar dan. - Tko ste Vi? - Ja sam Ratko Mladić. - Ma to nije moguće. - A, tko ste Vi? - na to će Ratko - Ja sam Mujo. - Odakle ste Mujo? - Iz Srebrenice. - odgovori Mujo - Ma to nije moguće

<< Prethodna 1 2 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document