Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o sex-u:

VICEVI O SEXU - Perverzni vicevi
Što je to orlani sex!? To je kad ja cijeli dan orem njivu, a traktor me jebe.

Došla stara bakica k internisti: "Doktore ne znam, kaj mi je, sva sam nekak loše, zbunjena, ..." Nakon dugog pregleda doktor veli: "Je, Vama fali sex. I to bar tri puta tjedno" Na to će bakica: "Je, recite Vi to mom mužu na hodniku." Ode doktor do djede na hodniku i veli mu: "Gospon', Vašoj ženi treba sex bar tri puta na tjedan." A djeda će: "Kak to mislite - tri puta…..??" Doktor: "Pa najlakše ponedjeljak, srijeda i petak." Djeda: "Je, nemre to tak! U ponedjeljak i srijedu ja Vam ju dopelam, ali u petak ide busom!

Dječak uleti u roditeljsku sobu i vidi svoju mamu na tati kako skače gore-dolje, gore-dolje. Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblačila dječak ju upita: - što ste ti i tata radili? A majka mu objašnjava: - Znaš sine tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da ga pomogne tati izravnati.. Na to će sin: - Pa mamice uzalud trošiš svoje vrijeme... Kada si ti na poslu dolazi susjeda, klekne na koljena i napuše ga opet natrag.

Žali se žena prijateljici: - Muž me vara! Prijateljica: - Pička mu materina!! Žena: - Nema veze, probušila sam mu sve kondome! Prijateljica: - Pička ti materina!!

Pričaju tri narastaja kurvi, kćerka, mama i baka kurva. I žali im se kćerka: "Danas za pušenje dobijem jedva 5 dolara". "Ma nije to ništa" kaže mama "U moje vrijeme smo za to dobijali 5 centi" "Ma ni to nije ništa" na to će baka "U moje vrijeme smo bili sretni da stavimo nešto toplo u želudac"

Tipu usfalilo para pa odluči pokrenuti posao: ustima jede prljavštinu što se skupi oko dlaka na šupku. I tako njega ide posao, pa dođe jedan dan neki tip, kaže da bi trebao jedno čišćenje. Ovaj kaže, OK, sjedi tu. I počne mu tip jesti prljavštinu, jede, grize, trga, guta, kad ovaj prdne. Tip prestane jesti, ustane se i kaže: "Ma znaš šta, zbog ljudi ko što si ti gadi mi se pos'o!

Razgovaraju dvije plavuše: - Čime se baviš? - Ah, radim kao tajnica. - Tajnica? što ti to znači? - Svi me jebu, a ja tajim.

Stoji žena ispred ogledala i upita muža: - Dragi, ja bih povećala grudi. Platiš mi operaciju? - ?!!? - Platiš mi operaciju? - Ma kakva operacija! Pa postoji puno jeftinije rješenje. - Da? - Pa da. Uzmeš WC papira i svaki dan trljaš između grudi. - Ma stvarno? Kako? Koliko dugo? - Pa šta ja znam! Koliko ti je trebalo za guzicu?

Uđe nastavnik u učionicu i svi se dignu osim malog ivice. Upita nastavnik: - Ivice, tebi se ne diže kad ja uđem u razred? - Meni se diže samo kad nastavnica uđe u razred.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document