Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o Slovencima:

VICEVI O SLOVENCIMA - Vicevi na račun Slovenaca
Zasto Hrvatska nikad nece napasti Sloveniju? ko ce pucat, a da ne promasi ni s jednim metkom, pa ubije Austrijanca, najblizi top mora bit u Vinkovcima, da ne pogodimo Graz, avioni se ne mogu zaokrenut ako prijedju granicu, a da ne udju u Austriju, ne stanu dva ratna broda odjednom u slovenski akvatorij.

Voze se hrvat i janez u vlaku ... kroz sloveniju hrvat vadi jabuku da je pojede ..na sto ga slovenac pita ...je pa kaj ti je to ?! jabuka kaze hrvat ... pih pri nas je odkar koristimo nove metode uzgoja iz EU 3X vecja !
nakon nekog vremena vadi hrvat krusku ! pita ga opet radoznali (citaj naporni) slovenac ...je pa kaj je sad to ? kruska sta nikad nisi vidio krusku ...? pih pri nami je 3 X vecja odkar koristimo nove metode uzgoja iz EU!
nakon nekog vremena vadi hrvat paradajz ...opet slovenec pita ...je pa kaj je sad to ? na to ce hrvat ribizla mamu ti jebem !

Sta koriste Slovenci za nadgledanje zracnog prostora? Vojnika na vrhu Triglava.

Kako znate da se priblizavate Sloveniji? Jednostavno, krave postaju sve ljepse a zene sve ruznije!

Zasto Slovenci po lijetu dolaze na hrvatsko more? Njihovo je premalo!

Zasto u Sloveniji nema Big Brothera??? Jel ga vise ne bi imao ko gledat!!

Sta radi plavusa izmedju dva napaljena Slovenca? SMETA!!

U Ljubljani vise nema disco klubova, jer su se pobunili Hrvati, Talijani, Austrijanci i Madjari da je preglasna!!!

Dodje Spiderman u Sloveniju, skoči na jednu zgradu, stane, skoči na drugu, stane, skoči na treću i kaze: u pm di ću sad???

Napravili Slovenci atomsku bombu, pa su odlucili da ce je baciti na Ameriku, kako bi ju isprobali. Izda Drnovsek naredbu i Slovenci ispale bombu. Cekaju tri dana, Amerikanci nista. Naprave oni jacu bombu, opet ispale. Opet cekaju tri dana i opet nista. Naprave i trecu jos jacu i opet ispale. Amerikanci opet nista. I sad Drnovseku cudno, sto Bush ne reagira, pa ga nazove: "Halo George, zasto ne uzvracas?"Bush: "Janez, jebat cu vam majku cim vas pronadem na karti!!!
Untitled Document

Untitled Document