Untitled Document

Arhiva viceva po kategorijama

Kategorije: Mujo i Haso, Crnogorci, Kratki vicevi, Vicevi o policajcima, Sex vicevi, Glupi vicevi, Vicevi o sportu, Chuck Norris vicevi, Politički vicevi, Narodni vicevi, Vicevi o plavušama, Crni Humor, Vicevi o pederima, Vicevi o Hrvatima, Vicevi o Srbima, Vicevi o Slovenicima, Vicevi o Bosancima, Vicevi o Dalmatincima, Vicevi o ciganima...

Vicevi o sportu:

VICEVI O SPORTU - Smiješni sportski vicevi
Pričaju dva bacača koplja neposredno pred njihov nastup. - "Danas mi je na tribini punica i stvarno ću se morat potrudit!" - "Pa morat ćeš jer stvarno je daleko."

Pita učiteljica djecu šta im očevi rade. Te jednom otac policajac, drugom službenik, te ovo, te ono.... Perica neće reć. šta je Perice, zašto nećes kazati šta je tvoj otac? On nije ništa. Kako ništa! Hajde reci što radi tvoj otac!? Pa, moj otac je striper u gay klubu. On pleše i skida se pred drugim muškarcima za novac. Ponekad, kada je drugi muškarac baš zgodan i kada ponudi novac, moj otac ode poslije posla s njim, pa iznajme sobu u jeftinom hotelu. Tada za novac dozvoljava da drugi muškarac ima seks s njim. U učionici muk! Učiteljici neugodno, skrene temu na nešto drugo, jedva nekako završi sat. Poslije sata pita ona Pericu nasamo da li je moguće da je sve to istina, a on reče: Ma, ne. Otac mi igra nogomet za Hajduk, pa me bilo sram priznat.

Kako napraviti jaku fudbalsku ekipu: - U napad idu Zidovi, jer njih ne sme niko da prati. - U vezni red idu Arapi, Crnci i Kinezi da bi napravili igru sto sarenijom. - U odbranu idu pederi, jer se oni najbolje brinu za pritisak odpozadi. - I na kraju na gol dolazi jedna 50-godisnja casna sestra, jer ona vec 30 godina nije nijednog primila.

Doveo grobar pit bula na utakmicu protiv Vojvodine. Dade Partizan gol, pit bul skoci salto i poce da laje. Svi grobari se cude, u jebote koje kuce! Partizan daje drugi gol, pit bul skace dvostruki salto, prevrce se naprijed,nazad... I onda grobari pitaju vlasnika: - "Je li brate, kad se ovako raduje protiv Vose sta onda radi kad pobedimo Zvezdu?" - "Neznam brate imam ga tek 4 godine."

Kako se cigani utrkuju na triatlonu??? - trce do bazena, skoce u bazen i plivaju na drugu stranu, izadju van, ukradu bicikl i voze ga kuci!

Olimpijski savez odobrio je još jedan sport na ljetnoj olimpijadi - Skok s votkom

Pita Badelj Kelavu: "Gdje je lopta?" Kelava odgovara: "Pa već sam ti šest puta rekao da je u golu!"

Dođu igrači Dinama u Konzum prije putovanja u Madrid i pita ih blagajnica : "Je li imate Konzumovu karticu?" Vida kaže: "Nemamo,što će nam?" A blagajnica njima: "Pa jedino tako možete doći do bodova."

Ivica je kralj! Sad još nategne Blanku i za 20 godina imamo prvaka u skijaškim skokovima!

Koja je razlika izmedju babe u svatovima i Dinama u Ligi prvaka? Baba ipak odigra 2-3 kola!

<< Prethodna 1 2 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document