Godišnji, mjesečni, životni i ljubavni Horoskop

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop, Ljubavne poruke u slici...

Čestitke za Božić i Novu Godinu 2017:

ČESTITKA ZA BOŽIĆ - Najljepše Čestitke za Novu Godinu
Dok nebom lete pahulje bijele, dok se sada poljupci i darovi dijele, anđeli neka poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najstretniji Božić od srca želim!

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka otjera veselje, SRETAN BOŽIĆ!

U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova!

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje... to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim ti ja!

Neka vam srebrne zrake Božićnog jutra pod borom osvijetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi... SRETAN BOŽIĆ!

Dok čestitku čitaš ovu i godinu čekaš Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj ju u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, neka ti je SRETAN BOŽIĆ I GODINA NOVA!!!

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!

Noćas usnih divan san s mirom slavi Badnji dan. Nek ti radost kroz dom teče s mirom slavi Badnje već. Neka ti srećom dom zablista na rođenje sina Krista

U toplini doma tvog ljubav i radost neka vas ovu novu godinu griju, ruke dobrih ljudi neka vas miju, sreća i radost s vama biju.

<< Prethodna 1 2 3 Sljedeća >>

Untitled Document